کد خبر : 21075
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۶
-

انتقاد مرکز جذب وزارت علوم؛

پنهان کاری و اعمال سلیقه‌ شخصی در فرایند جذب توسط برخی دانشگاهها

پنهان کاری و اعمال سلیقه‌ شخصی در فرایند جذب توسط برخی دانشگاهها
مرکز جذب وزارت علوم با گلایه از تاخیر برخی از دانشگاه ها در بررسی پرونده های جذب اعضای هیات علمی خواستار بروز رسانی پرونده های جذب در مهلت مقرر شد.

به گزارش سورپرس؛ یکی از انتقادات مرکز جذب وزارت علوم از دانشگاهها به تأخیر در بررسی و رسیدگی به پرونده های جذب مربوط می شود به طوریکه این مرکز در اطلاعیه ای به این موضوع اشاره کرده و درباره آن توضیحاتی داده است.

مرکز جذب خود آورده است: برابر مقررات و جدول زمانی اعلام شده از سوی هیات عالی جذب اعضای هیات علمی سقف تعیین شده برای توقف پرونده ها در دانشگاهها حداکثر ۹۰ روز و برای بررسی نهایی در وزارت علوم حداکثر ۴۵ روز اعلام شده است.

ولی متاسفانه توقف در دانشگاه و موسسات خیلی بیشتر از این زمان است و این گلایه مکررا از دانشگاه و موسسات است. مکررا اتفاق می‌افتد که یک موسسه یا دانشگاه در ۹۰ روز بعد از فراخوان حتی فایلهای ارسالی از سوی سامانه را مورد بازبینی اولیه انجام نداده است.

قبلاً دانشگاه ها و موسسات این اشکال را منتسب به وزارت علوم اعلام می کردند. اما از سال ۹۴ به بعد که تمامی فرآیندها روی سامانه شفاف سازی شده است چنین ادعاهایی نمی تواند مطرح باشد و این مستندسازی شفاف اگرچه مصلحت برخی از دست اندرکاران را تامین نکرده است لکن زمینه را برای استیفای حقوق شهروندی داوطلبان فراهم ساخته است.

هم اکنون گلوگاه‌های انباشت پرونده ها شناسایی شده و هر مانعی که می توانسته است بر روند جذب و شفافیت آن تاثیر بگذارد برداشته شده است. همه داوطلبان می توانند روی پروفایل خود سیر جذب و مراحل پرونده تقاضای خود را ببینند برخی از دانشگاه‌ها با سامانه سازی داخلی و یا عدم شارژ اطلاعات در سامانه جامع سعی در پنهان کاری و اعمال سلیقه‌های شخصی می کنند اما هیات مرکزی جذب این موارد را مصداق بی عدالتی می داند و خواهان توجه بیشتر به حقوق عامه و پرهیز عامه و پرهیز از هر گونه مصداق ظلم است.

با آنکه از بهمن ۹۷ بیش از یکسال گذشته است اما هنوز صرفا ۲۳ درصد از پرونده‌های متقاضیان این فراخوان از دانشگاه‌ها به هیات مرکزی جذب از ارسال و نتایج آن اعلام شده است و بقیه در پیچ و خم های رسیدگی ها و تأخیر های دانشگاه ها و موسسات گرفتار است. بنابراین ضرورت دارد تمامی دست اندرکاران جذب کارهای عقب مانده سال های قبل را در اسرع وقت بروزرسانی کنند و سال ۹۹ را برای رسیدگی به پرونده های سال ۹۸ فارغ کنند.

انتهای پیام/۱۵۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.