کد خبر : 90907
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
-

بیش از ۳۰ هزار مهاجر افغان هنوز در پایگاه‌های آمریکا سرگردان هستند

بیش از ۳۰ هزار مهاجر افغان هنوز در پایگاه‌های آمریکا سرگردان هستند
با گذشت سه ماه و نیم از خروج پر همهمه آمریکا از افغانستان، تقریبا ۳۴ هزار افغان هنوز در هفت پایگاه نظامی در سراسر آمریکا به سر می‌برند.

به گزارش سورپرس، به نوشته روزنامه دیلی میل، جان کربی، سخنگوی پنتاگون به خبرنگاران گفت: ما در حال حاضر افغان‌های کمتری به نسبت گذشته در پایگاه‌های نظامی آمریکا داریم. در مقایسه با افراد منتظر، افراد زیادی وجود دارد که تکلیفشان مشخص شده است.

بعد از روز ۳۰ اوت، همزمان با تصاحب افغانستان توسط طالبان، آمریکا حدود ۸۲ هزار تن از مردم افغان را از طریق هوایی از کابل خارج کرد. این رقم ۳۴ هزار تن نسبت به شش هفته پیش در ۲۶ اکتبر که ۵۳ هزار و ۱۵۰ مهاجر هنوز در پایگاه‌های نظامی زندگی می‌کردند، کاهش نشان می‌دهد.

هفت پایگاه نظامی که همچنان در “عملیات استقبال از متحدان” شرکت دارند، عبارتند از “فورت بلیس” در تگزاس تقریبا با ۳۵۰۰ پناهجو، “پایگاه مشترک مک‌گویر-دیکس-لیک‌هرست” در نیوجرسی با ۱۱ هزار تن، “فورت مک‌کوی” در ویسکانسین با ۷۱۰۰ پناهجو، “کمپ آتربری” در ایندیانا با ۳۵۰۰ پناهجو، پایگاه نیرو هوایی “هولومن” در نیومکزیکو با ۲۹۰۰ تن و “فورت پیکت” با ۵۱۰۰ پناهجو و “مارین کورپس کوانتیکو” در ویرجینیا جایی که ۱۳۰۰ پناهجو در آن نگهداری می‌شود.

جان کربی بدون ذکر جزئیات و اینکه چقدر انتظار می‌رود این روند زمان ببرد، گفت: ما خوشحالیم که به اکثریت افغان‌هایی که به آمریکا آمده‌اند، اسکان داده شده است.

سناتور جیمز لنکفورد، در بیانیه‌ای اعلام کرد: تنها پاسخی که من از دولت آمریکا درخصوص شکست خروج از افغانستان می‌بینم این است که پول بیشتری به این مشکل اختصاص می‌دهد.

بیش از ۳۰ هزار مهاجر افغان هنوز در پایگاه‌های آمریکا سرگردان هستند

از هفت میلیارد دلار بودجه اختصاص یافته، چهار میلیارد دلار صرف مراقبت از پناهجویان در پایگاه‌های نظامی خواهد شد، ۱.۳ میلیارد دلار به “مدیریت برای کودکان و خانواده‌ها” جهت کمک به مسکن اضطراری، زبان انگلیسی، آموزش کار و مدیریت اختصاص خواهد داشت. همچنین ۱.۲ میلیارد دلاری که به وزارت امور خارجه آمریکا واگذار شده، صرف “نیازهای اولیه و خدمات اسکان مجدد” برای افغان‌هایی خواهد شد که در شرایط خطرناکی در آمریکا هستند.

کاخ سفید اعلام کرد این کمک مالی برای اطمینان از اینکه آمریکا، کشوری که مسئولیت خاتمه این درگیری را بر عهده دارد، می‌تواند به اسکان مجدد شرکای افغان و ارائه خدمات ضروری به آن‌ها ادامه دهد، امری حیاتی است.

انتهای پیام/۱۲۳

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.