کد خبر : 136676
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
-

۲ خط کتاب که می‌خوانم، خسته می‌شوم!

۲ خط کتاب که می‌خوانم، خسته می‌شوم!
دوست دارم کتاب بخوانم اما 2 خط که می‌خوانم، حوصله‌ام سر می‌رود و خسته می‌شوم. بعدش هم کتاب را کنار می‌گذارم و گوشی‌ام را برمی‌دارم. لطفا راهنمایی‌ام کنید.

به گزارش سورپرس؛ خانمی هستم ۲۷ ساله. احساس می‌کنم عمرم در حال هدر رفتن است. دوست دارم کتاب بخوانم اما ۲ خط که می‌خوانم، حوصله‌ام سر می‌رود و خسته می‌شوم. بعدش هم کتاب را کنار می‌گذارم و گوشی‌ام را برمی‌دارم. لطفا راهنمایی‌ام کنید.

پاسخ مشاور:
مخاطب گرامی، گفته‌اید احساس می‌کنم عمرم در حال هدر رفتن است. همه انسان‌ها به دنبال این هستند که به کمال برسند و احساس موثر بودن را در زندگی تجربه کنند و آن زمان است که ‌ حس می‌کنند در زندگی ارزشمند هستند. خیلی بهتر بود که اطلاعات بیشتری از شما در دسترس بود، زیرا حواس‌پرتی می‌تواند یک نشانه از علایم دیگر مثل مشکل در غده تیروئید یا افسردگی و … باشد که بهتر است از پزشک یا یک روان‌شناس بالینی کمک بگیرید تا مشکل‌تان را به صورت دقیق‌تر بررسی کند و راهکارهای اصولی‌تری به شما بدهد. با این حال، چند توصیه به شما داریم.

انگیزه لازم را کسب کنید
برای شروع هر کاری باید انگیزه لازم را داشته باشیم و بدانیم که این فعالیت چه نیازی از ما را برطرف خواهد کرد و این ‌‌که آیا کتاب خواندن برای شما یک هدف است یا یک ارزش در زندگی؟ اگر بخواهیم تفاوت ارزش با هدف را بیان کنیم، باید بگوییم که هدف به این صورت است که ما کاری را که می‌خواهیم انجام می‌دهیم و سپس تمام خواهد شد، زیرا ما به هدف‌مان رسیده‌ایم ،اما ارزش به گونه‌ای است که هیچ‌گاه تمام نمی‌شود، همیشه با ما خواهد بود و ما می‌توانیم همیشه ارزشمند زندگی کنیم. اگر کتاب خواندن برای شما ارزش است پس باید همیشه این ارزش در زندگی شما حفظ شود و آن را به یک عادت تبدیل کنید، به آن متعهد بمانید و موانع آن را شناسایی کنید که چه چیزی باعث می‌شود شما آن را انجام ندهید.

احساس بطالت یک مانع است

این تصور که در زندگی احساس بطالت می‌کنم، اولین مانع برای دستیابی به احساس خوشحالی و رضایتمندی در زندگی است. بنابراین این عبارت منفی را از ذهن‌تان پاک کنید. در پیامک‌تان گفته‌اید که «دوست دارم کتاب بخوانم اما ۲ خط که می‌خوانم، حوصله‌ام سر می‌رود و بعدش هم کتاب را کنار می‌گذارم و گوشی‌ام را برمی‌دارم». شما باید عامل تحریک را که باعث حواس‌پرتی‌تان می‌شود از محیط حذف کنید یعنی گوشی را خاموش یا این ‌‌که آن را از دسترس‌تان یعنی محیط اطراف دور کنید.

خودتان را به ‌خاطر حواس‌پرتی سرزنش نکنید
هر زمان که حواس‌تان پرت شد و رفت به سمت گوشی، خودتان را سرزنش نکنید و دوباره مطالعه را شروع کنید ،زیرا پرت‌ شدن حواس کاملا طبیعی است و نیاز نیست که خود را بابت این اتفاق سرزنش کنید چرا که سرزنش کردن «خود قضاوتی» شما را رشد می‌دهد و نه «خود موثر» و این اصلا خوب نیست. این اتفاق در پایان باعث می‌شود از فعالیتی که مدنظر شماست، به طور کامل اجتناب کنید.

انتهای پیام/ ۲۸۰

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.