«یک نمایش یک تجربه» فرصتی برای بازیگری در رادیو نمایش

به گزارش گروه فرهنگی سورپرس به نقل از روابط عمومی رادیو نمایش، داریوش شهبازی از مجری کارشناسان این برنامه ضمن اعلام این مطلب افزود: مراحل حضور در برنامه به این صورت است که ابتدا هنرجوها در سامانه پیامکی یا اینترنتی رادیو نمایش ثبت نام می کنند و سپس در صورت تائید، یک نسخه از متون نمایش های رادیویی را دریافت کرده و بعد از هماهنگی های لازم وارد پروسه تمرین می شوند.
وی ادامه داد: از لحظه تمرین تا لحظه اجرا، کارشناسان نمایش رادیویی بصورت راهنما در کنار هنرجویان حضور دارند و نکات را بصورت آموزشی در اختیار آنها قرار می دهند . بعد از تمرینات لازم، زمان ضبط نمایش تعیین شده و پس از آن کار به همراه تیم حرفه ای ضبط می شود.
شهبازی عنوان کرد: در حین اجرا نیز نقاط قوت و ضعف هنرجویان توسط کارشناس برنامه آقای جهانشاه ال محمود که از پیشکسوتان رادیو هستند به آنها گوشزد می شود که این نکات هم برای شنوندگان و علاقمندان نمایش رادیویی و هم برای هنرجویان بازیگری از جذابیت های آموزشی خاصی برخوردار است.
وی در پایان تأکید کرد: در”یک نمایش یک تجربه” معمولا هنرجوها با چالش های بسیاری که مهمترین آن میزانسن میکروفن ها، هماهنگی با افکتور و تخیل بالایی که در نمایش رادیویی نیازی اصلی است رو به رو می شوند و این باعث می شود که تجربه جذابی را بعنوان یک بازیگر تجربه کنند.
“یک نمایش یک تجربه” به تهیه کنندگی امیر هوشنگ کریم نیا، مجری کارشناسی جهانشاه آل محمود و داریوش شهبازی، صدا برداری جعفر جودتی، افکتوری محمدرضا قبادی فر و هماهنگی منیره مازونی، پنجشنبه و جمعه ها ساعت ۱۶:۱۵ از رادیو نمایش پخش می شود.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :داریوش شهبازی ، رادیو نمایش ، یک نمایش یک تجربه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰