کد خبر : 26817
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
-

نقش مردم در کنترل بحران کرونا دیده شود/ درخواست از وزارت بهداشت

نقش مردم در کنترل بحران کرونا دیده شود/ درخواست از وزارت بهداشت
قائم مقام نهضت اجتماعی جوانان، بر ضرورت توجه به نقش مردم در مواجهه با بحران کرونا تاکید کرد.

به گزارش سورپرس؛ محسن دوباشی، روز چهارشنبه در نشست خبری اولین جشنواره ملی «روایت جهاد» با محوریت کرونا، گفت: در مواجهه با کرونا، یک واقعیت را دیدیم و آن حضور مردم بود.

وی افزود: اگر مسئولین، نقش مردم را به درستی نبینند، نمی‌توان از بحران بزرگ کرونا خارج شد.

دوباشی گفت: مردم، نقش خودشان را در تثبیت شرایط کرونایی، خوب دیدند. به طوری که در موضوعاتی همچون گندزدایی، بحران ماسک و…، نقش مردم خیلی برجسته بود.

وی تاکید کرد: البته طرح این قبیل واقعیت‌ها، نقض اقدامات دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا نیست. اما، باید به این درک از واقعیت برسیم که اگر نقش مردم دیده نشود، بسیاری از اتفاقات روی زمین خواهد ماند.

دوباشی با اشاره به برگزاری اولین جشنواره ملی روایت جهاد با محوریت کرونا، گفت: نگاه ما در این جشنواره، به زحمات و تلاش‌های مردم در اقصی نقاط کشور برای خلق روایت‌های کرونایی است.

وی ادامه داد: به مبارزه با کرونا می‌توان به عنوان یک جهاد نگاه کرد و نقش دولت‌ها در این جهاد، تسهیل گری است.

قائم مقام نهضت اجتماعی جوانان، افزود: منظور از تسهیل گری در مقابله با کرونا، این است که نقش مردم به درستی دیده شود.

وی گفت: این نگاه نباید یک نگاه سمبلیک باشد، بلکه باید به نقش مردم در مقابله با بحران کرونا، به درستی توجه کرد.

در ادامه، علی شفق دبیر نخستین جشنواره ملی روایت جهاد با محوریت کرونا، به ابعاد مختلف این جشنواره اشاره کرد و افزود: فراخوان این جشنواره از ۲۲ خرداد ۹۹ کلید خورده و تا آخر مرداد، آثار ارسالی دریافت می‌شود و در نهایت تا پایان شهریور، ارزیابی‌ها از آثار ارسالی شکل می‌گیرد.

وی گفت: یکی از خروجی‌های جشنواره، تسهیل گری سوژه‌های کرونایی برای مستندسازی و تولید اثر است.

شفق با اشاره به دریافت آثار در ۱۱ قالب مختلف، افزود: دریافت آثار از طریق سایت جشنواره روایت جهاد و شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد. به طوری که تا کنون بیش از ۱۲۰۰ نفر و اثر در این زمینه شناسایی شده‌اند.

دبیر جشنواره ملی روایت جهاد با محوریت کرونا، ادامه داد: جوایز این رویداد در دو قالب انفرادی و تیمی اهدا می‌شود که در رده انفرادی، به ترتیب برای نفرات اول تا سوم، مبلغ سه میلیون، دو میلیون و یک میلیون تومان در نظر گرفته شده که همراه لوح سپاس اهدا می‌شود. در بخش تیمی نیز به ترتیب برای تیم‌های اول تا سوم، ۱۰ میلیون، ۷ میلیون و ۴ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

در ادامه قائم مقام نهضت اجتماعی جوانان، گفت: هدف ما از این جشنواره، تحقق نقش آفرینی مردم در حل مسائل و مشکلات و بحران‌ها است.

دوباشی افزود: درخواست ما از وزارت بهداشت این است که برای مجموعه‌های مردمی، لاین جدید باز کند. زیرا، سوالی که مطرح است، اینکه آیا مردم در فرایند کلی حضور دارند یا خیر.

وی گفت: بسیاری از گندزدایی ها در تهران اگر به واسطه حضور مردم نبود، اتفاق نمی‌افتاد. لذا، نقش رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی در این بین، خیلی مهم است که این نقش آفرینی‌ها را برجسته سازند.

دوباشی افزود: صداوسیما باید فارغ از نگاه خبری به اتفاقات کرونا در کشور، نگاه هنری به این موضوع داشته باشد. فقط گزارش خبری کافی نیست.

انتهای پیام/ ۱۵۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.