کد خبر : 77093
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
-

فرصت‌ها و مخاطرات سریال‌های خانگی

فرصت‌ها و مخاطرات سریال‌های خانگی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: موضوع سریال‌های خانگی از زوایای مختلف دارای فرصت‌ها و مخاطراتی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی استفاده از فرصت‌ها و توجه به مخاطرات است.

به گزارش سورپرس، سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که برای پاسخ به سوال سید مجتبی محفوظی و ۴۵ نفر دیگر از نمایندگان در خصوص علت عدم کنترل و نظارت رعایت شئونات اخلاقی در شبکه نمایش خانگی در مجلس حضور یافته است افزود: در حوزه فرصت‌ها و بستر‌ها، این سریال‌ها در بخش اقتصاد، فرهنگ و هنر نقش مهمی دارد و بخش مهمی از حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر معطوف به این حوزه است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در آمریکا سالانه یک صد میلیون دلار درآمد این حوزه است و در کشور‌های همسایه نیز کشور ترکیه پس از آمریکا بزرگترین تولیدکننده سریال‌های خانگی و تلویزیونی است، به گونه‌ای که ۱۵۰ سریال به ۱۰۰ کشور جهان صادر می‌شود و همین موضوع باعث شناخته شدن برخی از شهر‌های کوچک ترکیه شده است.

وی با بیان این که کشور ما نمی‌تواند نسبت به این فرآیند بی توجه باشد اظهار داشت: کشور ما از منظر اقتصادی و فرهنگی نمی‌تواند نسبت به این فرآیند بی توجه باشد، یعنی اگر نتوانیم تولید داخلی را در فضایی معین قرار دهیم، طبعا مصرف کننده روز افزون این تولیدات منطقه‌ای و غربی خواهیم بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: به این موارد باید شرایط کرونایی و قرنطینه را نیز اضافه کرد که ایجاب کرده مردم بیشتر در خانه بمانند و همین موضوع باعث اهمیت مضاعف سریال‌های خانگی شده است.

صالحی با اشاره به مخاطرات این حوزه گفت: در کنار بستر‌ها، فرصت‌ها، ضرورت‌ها و الزامات طبعا باید نگاهی آسیب شناسانه و با توجه به مخاطرات نیز وجود داشته باشد که وزارت فرهنگ این دو نگاه را با هم به پیش می‌برد که یعنی تلاش دارد هم از فرصت‌ها استفاده کند و هم به مخاطرات توجه کند.

وی با بیان این که در حوزه مخاطرات، سه مخاطره اصلی مطرح است اظهار داشت: اولین موضوع، مخاطرات محتوایی است که در این بخش توجه به مسایلی مانند ضعف مضمون، مضامین سطحی و نابهنجاری‌ها و عبور از مقدرات اخلاقی، دینی، سیاسی و اجتماعی مطرح است.

صالحی ادامه داد: دومین مخاطره توجه به حقوق مصرف کننده است و این که اگر سریالی آن قدر کشش نداشته باشد، بخواهند آن را با آب بستن طولانی کنند یعنی فقط برای درآمد ادامه یابد که این ضایع کردن حقوق مصرف کننده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اقتصاد سریال سازی را سومین مخاطره عنوان کرد و گفت: یعنی این که منابع مالی سریال سازی، منابع شفاف و قابل اطمینان لازم باشد.

وی تاکید کرد: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به این سه فضا اقدامات لازم را انجام داده و کاری را با ارائه آیین نامه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یعنی حوزه‌ای که اختیارات وسیع تری می‌خواهد ارائه کرده ایم.

 

انتهای پیام/۱۱۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.