سرکوب افکار منفی فایدهدار شد

به گزارش سورپرس؛ مطالعه جدیدی از دانشمندان دانشگاه کمبریج نشان میدهد که این باور رایج مبنیبر اینکه تلاش برای سرکوب افکار منفی برای سلامتروان ما مضر است، میتواند اشتباه باشد.
پژوهشی روی مردم ۱۶ کشور
پروفسور اندرسون و دکتر مامت، ۱۲۰ نفر را در ۱۶ کشور زیر نظر گرفتند تا آزمایش کنند که آیا واقعاً ممکن است که مردم سرکوب افکار ترسناک خود را تمرین کنند و این کار میتواند مفید باشد یا خیر؟ در این مطالعه از شرکتکنندگان خواسته شد تا به تعدادی سناریو فکر کنند که ممکن است در طول دو سال آینده در زندگیشان اتفاق بیفتد.
این سناریوها شامل ۲۰ سناریوی «ترس و نگرانی منفی که از وقوع آن میترسیدند»، ۲۰ سناریوی «امید و رویای مثبت» و ۳۶ رویداد «معمولی، عادی و خنثی» بود. هر رویداد باید مختص خود فرد باشد یعنی چیزی که آنها بهوضوح تصور میکردند قرار است رخ دهد. برای هر سناریو، آنها یک کلمه نشانه(یک یادآوری آشکار که میتواند برای برانگیختن رویداد در طول آموزش استفاده شود) و یک جزئیات کلیدی (یک کلمه واحد که جزئیات رویداد مرکزی را بیان میکند) ارائه میکردند. سپس از شرکتکنندگان خواسته شد تا هر رویداد را براساس تعدادی از نکاتی که در ادامه مطرح میشود، ارزیابی کنند: واضح بودن، احتمال وقوع، مدت فاصله در آینده، سطح اضطراب یا شادی درباره رویداد، فراوانی فکر به رویداد، درجه نگرانی فعلی، تاثیر طولانی مدت رویداد و شدت اهمیت احساسی.
دکتر مامت، هر شرکتکننده را طی یک دوره آموزشی ۲۰ دقیقهای که شامل ۱۲ تکرار افکار «بدون تصور کردن آن» و ۱۲ تکرار افکار «با تصور کردن آن» بود برای سه روز انجام داد. سه ماه بعد، یک بار دیگر از شرکتکنندگان خواسته شد تا هر رویداد را برحسب وضوح، سطح اضطراب، شدت عاطفی و… ارزیابی کنند.
رویدادهای سرکوبشده، کمتر اضطرابزا بودند
دکتر مامت درباره نتایج این پژوهش گفت: «بسیار واضح بود که آن رویدادهایی که شرکتکنندگان سرکوب آنها را تمرین کردند، نسبت به سایر رویدادها کمتر واضح و کمتر اضطرابزا بودند و بهطور کلی، شرکتکنندگان از نظر سلامت روانی بهبود یافته بودند. اما بیشترین تأثیر را در میان شرکتکنندگانی دیدیم که سرکوب افکار ترسناک را تمرین کردند». بهطورکلی، افرادی که در ابتدای مطالعه علایم سلامت روانی بدتری داشتند، پس از آموزش سرکوب، بهبود بیشتری پیدا کردند. این تحقیق توسط شورای تحقیقات پزشکی بریتانیا و بنیاد علم ذهن تأمین شده است
انتهای پیام/ ۲۸۰
برچسب ها :افکار منفی ، روانپزشکی ، شخصیت شناسی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰