کد خبر : 51862
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۹:۲۹
-
به همت فرهنگسرای خانواده برگزار می شود؛
توزیع نان صلواتی در برنامه «تنور دلگرمی»

همزمان با ایام فاطمیه و سوگواری دخت نبی اکرم(ص) حضرت فاطمه(س) نخستین برنامه «تنور دلگرمی» به همت فرهنگسرای خانواده و همکاری گروه داوطلبان مردمی خیرین شفق روز پنجشنبه ۱۱ دی ماه برگزار می شود.
به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای خانواده؛ این برنامه در راستای اجرای کمک مومنانه با هدف تکریم و کمک به اقشار آسیب پذیر در مواجهه با بیماری کرونا و ترویج روح انفاق، بخشش و نوع دوستی به نیازمندان با پخت و توزیع نان صلواتی در میان ساکنین روستای محروم و کم برخوردار تُرک آباد مرتضی گرد اجرا می شود.
این کار نیک و خداپسندانه با رعایت پروتکل های بهداشتی از دی ماه آغاز و به صورت هر دو هفته یکبار روزهای پنجشنبه به نیت درگذشتگان اجرا و تا پایان سالجاری ادامه دارد.
خیرین و مردم نوعدوست برای مشارکت و کسب اطلاعات بیشتر از برنامه « تنور دلگرمی» می توانند با شماره تلفن ۸۸۵۵۴۰۱۵ تماس بگیرند.
انتهای پیام/۱۲۳
برچسب ها :خیرات ، فرهنگسرای خانواده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰