کد خبر : 98410
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۶
-
نقد و بررسی آثار برگزیده چهلمین جشنواره فیلم فجر در رادیو نمایش

رادیو نمایش از روز یکشنبه اول اسفند ماه، با پخش برنامه جدید «نقد آورد»، آثار برگزیده چهلمین جشنواره فیلم فجر را نقد و بررسی میکند.
به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی رادیو نمایش، برنامه «نقد آورد» با نگاهی تازه و نو به آثار برگزیده جشنواره چهلم فیلم فجر به طرح سوالاتی مانند اینکه آیا این آثار ایدئولوژی و جهان بینی مخاطبان را در نظر گرفته و فیلمسازان آن بر اساس شرایط اجتماعی،فرهنگی و سیاسی کشور یا دغدغه های شخصی آن را ساخته اند و نیز به واکاوی این آثار از معبر اندیشه و گفتمان می پردازد.
«نقد آورد» از اول اسفند ماه، یک شنبه و دوشنبه هر هفته به تهیه کنندگی و سردبیری زهرا رمضانعلی، کارشناسی و اجرای مصطفی محمودی،کارشناسی و نقد محسن حبیبی ،امیر حسن ندایی، حامد با مروت نژاد ، سید احمد بطحایی ، محمد جواد اتابکی و با دستیاری تهیه علیرضا بهروش، ساعت ۲۰:۳۰ از رادیو نمایش پخش می شود.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :جشنواره فیلم فجر ، چهلمین جشنواره ، رادیو نمایش ، زهرا رمضانعلی ، نقد آورد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰