آخرین آمار کرونا در ایران؛ ۷ بیمار جان باختند/ هیچ شهری «قرمز» نیست

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس، از دیروز تا امروز ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۳۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۸۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به هفت میلیون و ۵۵۱ هزار و ۳۵۷ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، هفت بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۴۷۸ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون هفت میلیون و ۳۲۷ هزار و ۵۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۱۲۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۴ میلیون و ۱۷۳ هزار و ۴۴۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تزریق بیش از ۷۰۰۰ دز واکسن در شبانهروز گذشته
تاکنون ۶۵ میلیون و ۹۵ هزار و ۲۳۳ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۹۷ هزار و ۳۱۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۴۳۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۹۸۱ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۷۰۶۴ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست و ۱۸ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۹۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :آخرین آمار ، آمار جانباختگان ، تزریق واکسن ، کرونا ، وزارت بهداشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰