کد خبر : 110203
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰
-

کاهش نرخ طلا؛ صعود دلار

کاهش نرخ طلا؛ صعود دلار
قیمت طلا امروز جمعه کاهش یافت و در مسیر سومین کاهش هفتگی متوالی قرار گرفت.

 

قیمت طلا که به بدترین سه ماهه خود از اوایل سال ۲۰۲۱ رسیده است، در این هفته حدود ۱.۲ درصد کاهش یافته است. دلار نزدیک به اوج دو دهه اخیر ثابت بود و همچنان طلا را برای خریدارانی که سایر ارزها را در اختیار دارند جذاب‌تر می‌کند. بازدهی اوراق بهادار ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا نزدیک به پایین‌ترین سطح خود از روز پنج‌شنبه ۷ ژوئن بود.

داده‌های جدید ایالات‌متحده در ماه می نشان داد که سرعت تورم بی سابقه‌ای که فدرال رزرو را به سمت افزایش بیش از حد دیگر افزایش نرخ بهره در ماه آینده سوق می‌دهد، اندک است اما به این حس در حال توسعه افزود که ممکن است بدترین‌ها به پایان رسیده باشد.

نرخ بهره و بازده اوراق قرضه بالاتر، هزینه فرصت نگهداری شمش را افزایش می‌دهد، که هیچ بازدهی ندارد. وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز اظهار کرد که طلا ممکن است حمایت ۱۸۰۱ دلار در هر اونس را بشکند و به ۱۷۸۴ دلار سقوط کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۴ درصد کاهش به ۲۰.۱۶ دلار رسید و در این هفته حدود ۴.۵ درصد کاهش یافت که بیشترین کاهش از اواسط ماه می بوده است. پلاتین ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۸۹۶.۳۰ دلار رسید اما با چهارمین سقوط هفتگی متوالی مواجه است. پالادیوم با ۰.۴ درصد کاهش به ۱۹۳۰ دلار و هشت سنت رسید اما در این هفته حدود ۲.۸ درصد افزایش یافت.

انتهای پیام/۱۰۱

 

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.