چراغ بورس هفته با رنگ سبز روشن شد

به گزارش سورپرس، معاملات امروز بازار سرمایه در حالی به پایان رسید که شاخص کل این بازار با ۲۱ هزار و ۲۳۱ واحد افزایش رقم یک میلیون و ۵۲۷ هزار واحد را ثبت کرد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز ۶۲۹۳ واحد افزایش یافت و به رقم ۴۵۷ هزار و ۲۸۹ واحد رسید. معاملهگران دو میلیون معامله انجام دادند که ۱۶۶ هزار و ۴۷۶ میلیارد ریال ارزش داشت.
فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین، سرمایهگذاری غدیر، مخابرات ایران، گروه مپنا و توسعه معادن و فلزات نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند. شاخص کل فرابورس هم ۳۳۲ واحد افزایش یافت و رقم ۱۹ هزار و ۷۶۴ میلیارد ریال را ثبت کرد. معاملهگران این بازار یک میلیون معامله به ارزش ۷۱ هزار و ۴۸ میلیارد ریال انجام دادند.
هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، پلیمر آریاساسول، پتروشیمی زاگرس بیمه پاسارگاد و فولاد هرمزگان جنوب نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل پتروشیمی مارون نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.
انتهای پیام/۱۱۱
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰