کد خبر : 91181
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۴
-

عاملی اعلام کرد؛

وزارت علوم و بهداشت نباید جدا باشند

وزارت علوم و بهداشت نباید جدا باشند
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نظر کارشناسی این است که دو وزارتخانه علوم و بهداشت نباید از هم جدا باشند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر به صورت ساختارمند استفاده کنند.

به گزارش سورپرس، سیدسعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه در دانشگاه‌های دولتی کشور هزاران آزمایشگاه وجود دارد که می‌توان از آنها در آموزش پزشکی بهره‌برد، خاطرنشان کرد: امروزه بین رشته‌های پزشکی و علوم پایه و مهندسی گره ایجاد شده و بیش از ۲۸ تله وارد علوم پزشکی شده است، امروز رادیولوژی مداخله‌ای که عمل جراحی را توسط سیستم انجام می‌دهد کاملاً مهندسی و پزشکی بوده، این‌ها یعنی حضور فناوری در علم پزشکی که لازمه آن همکاری بین دانشگاه‌ها است.

وی افزود: اگر ظرفیت‌های موجود در آموزش عالی کشور به ظرفیت‌های آموزش پزشکی اضافه شود به انبوهی از تجهیزات می‌رسیم که لازمه آن مدیریت است.

لزوم استفاده وزارتخانه‌های بهداشت و علوم از ظرفیت‌های یکدیگر

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره ادغام آمورش عالی و آموزش پزشکی،عنوان کرد: سیاست‌های کلان مقام معظم رهبری ناظر بر جدا بودن این دو حوزه است، اگر قرار باشد تصمیمی در این زمینه گرفته شود باید سیاست‌ها مورد بررسی و تجدید نظر قرار گیرد، در حال حاضر نظر کارشناسی ما این است که این دو قلمرو از هم جدا نباشند و از ظرفیت‌های یکدیگر به صورت ساختارمند استفاده کنند.

عاملی بیان کرد: وقتی ما آموزش پزشکی را از آموزش عالی کشور جدا می‌کنیم خودمان را از یک سری امکانات که در دانشگاه‌های آموزش عالی وجود دارد، محروم می‌کنیم. امروز بحث سلامت پیوند جدی با حوزه‌های علوم انسانی دارد و ما رشته ارتباطات سلامت داریم، در حوزه‌های روان‌شناسی و علوم‌شناختی پیوندهای جدی بین دانشکده‌های علوم انسانی و علوم پزشکی است. در قدم اول ما از ظرفیت‌های یکدیگر باید استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: البته الان استقراری در نظام آموزش پزشکی با پیوند آن به نظام بهداشت و درمان کشور ایجاد شده که برهم زدن آن شاید خیلی به مصلحت نباشد، ولی استفاده کردن از ظرفیت‌های یکدیگر یک اصل قطعی است که شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را دنبال می‌کند.

حجت‌الاسلام عاملی با اشاره به دعوت شورای عالی انقلاب فرهنگی از وزارت علوم و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای هم‌فکری در راستای بهره‌مندی از امکانات یکدیگر، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی درخواست کرده‌است که وزرای علوم و بهداشت پیشنهادهای خود را در راستای استفاده از امکانات یکدیگر ارائه دهند.

 

انتهای پیام/ ۱۱۱

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.