کد خبر : 86979
تاریخ انتشار : شنبه ۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
-

رییس انیستیتو پاستور ایران:

واکسن پاستوکووک؛ همزمان با چندین نوع جهش یافته کرونا مقابله می‌کند

واکسن پاستوکووک؛ همزمان با چندین نوع جهش یافته کرونا مقابله می‌کند
علیرضا بیگلری پور گفت: واکسن پاستوکووک هم اکنون در سبد مصرف کشور وجود دارد و مجوز استفاده از آن برای کودکان نیز صادر شده است.

به گزارش سورپرس به نقل از رادیو ایران؛ علیرضا بیگلری پور رییس انیستیتو پاستور ایران درباره روند تولید واکسن در انیستیتو پاستور ایران گفت: انیستیتو پاستور ایران در آستانه ورود به قرن دوم فعالیت های خود و در بحبوبه بحران کرونا، با ساماندهی ۵۰۰ شبکه ملی آزمایشگاهی تشخیص کرونا و تولید واکسن دو خدمت بزرگ را در این حوزه انجام داده است.

وی در ادامه افزود: انیستیتو پاستور ایران به عنوان قدیمی ترین موسسه تولید واکسن در کشور و منطقه، با همکاری کشور کوبا اقدام به تولید واکسن کرده است این واکسن که بر اساس پروتئین نوترکیب تولید شده تنها واکسنی است که می تواند همزمان با چندین نوع جهش یافته کرونا مقابله کند.

رییس انیستیتو پاستور ایران در برنامه «نمودار» با اینکه برای این واکسن دوز یادآور نیز تولید شده است، گفت: واکسن پاستوکووک در کارآزمایی بالای ۱۸ سال خود توانسته در ۹۹ درصد افراد آنتی بادی ایجاد کند و خطر بستری شده را در ۹۱ و ۷ دهم افراد نیز کاهش دهد.

بیگلری پور در بخش دیگر با یادآوری اینکه واکسن پاستوکووک هم اکنون در سبد مصرف کشور وجود دارد، افزود: مجوز استفاده از این واکسن برای کودکان نیز صادر شده است.

برنامه« نمودار»شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت ۱۰:۲۰ از رادیو ایران پخش می شود.

 

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.