کد خبر : 88040
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
-

هم افزایی دستگاه های دولتی شاه کلید حل مشکلات مسکن مددجویان بهزیستی است

هم افزایی دستگاه های دولتی شاه کلید حل مشکلات مسکن مددجویان بهزیستی است
رئیس اداره بهزیستی شهرستان نجف آباد در نشستی با رئیس کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)، دبیر شورای زکات و نماینده گروه های جهادی این شهرستان در خصوص هم افزایی دستگاه های دولتی به منظور رفع مشکلات مسکن مددجویان بهزیستی و تامین منابع مالی به همین منظور، به گفتگو پرداخت.

به گزارش سورپرس به نقل از  روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان نجف آباد، در این دیدار علیرضا قناعت کار، رئیس اداره بهزیستی شهرستان نجف آباد در خصوص حل مشکلات مسکن معلولین و مددجویان سازمان بهزیستی، خواستار هم‌افزایی و ارائه خدمات مشترک بین دستگاه‌های کمیته  امداد حضرت امام خمینی (ره)، گروه های جهادی و شورای زکات شد.

وی در رابطه با ساخت، تکمیل و تعمیر مسکن مددجویان، استفاده از ظرفیت های غیرنقدی شورای زکات، کمیته امداد و اردوهای جهادی را راه گشا دانسته و در این خصوص از دستگاه‌های مربوطه قول مساعدت گرفت.

به گزارش روابط عمومی این سازمان مصوب شد؛ به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر و تسریع خدمت رسانی به مددجویان، همزمان بازدیدهای مشترکی با حضور نمایندگان این دستگاه‌ها از منازل مددجویان  صورت پذیرد و همچنین در خصوص ارائه خدمات درمانی به مددجویان بهزیستی و ارائه خدمات مالی به مددجویانی که شرایط دریافت مستمری از بهزیستی را ندارند نیز همکاری لازم صورت پذیرد.

 

انتهای پیام/۱۱۱

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.