کد خبر : 121275
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۷
-

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تأکید کرد:

هدف کشت قراردادی گندم، خوداتکایی در تولید و حمایت از کشاورزان است

هدف کشت قراردادی گندم، خوداتکایی در تولید و حمایت از کشاورزان است
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: دسترسی به محصولاتی که بیشترین سهم را در سفره خانواده‌ها دارند، با در نظر گرفتن دو مؤلفه صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها از یک سو و خوداتکایی و افزایش بهره‌وری از سوی دیگر به شکل ویژه مورد توجه است.

به گزارش گروه اقتصادی سورپرس؛ سید سعید راد با تأکید بر ظرفیت بالای انبارها و سیلوهای سراسر کشور افزود: بر این اساس، ضمن تأمین گندم مصرفی مورد نیاز کشور، با مدیریت فرایند تولید، واردات و نگهداری، می‌توانیم این محصول را با اطمینان خاطر تا مدت‌ها ذخیره کرده و مصرف کنیـــم.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر قیمت‌گذاری منطقی برای خرید تضمینی گندم، تسهیلاتی در زمینه ارائه نهاده‌های کشاورزی به کشاورزان نیز در افزایش تولید این محصول و تحویل آن به مــراکز خرید دولتی مؤثر بوده است، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اصلی خوداتکایی در تولید محصولات اساسی کشاورزی از جمله گندم، اجرای کشت قراردادی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه کشاورزی قراردادی از سال گذشته زراعی آغاز شده است، از الگوی کشت قراردادی به عنوان یک طرح فرا سازمانی و فرا وزارتخانه‌‌ای نام برد و خاطرنشان کرد: برای اجرای کشاورزی قراردادی به اعتبارات و الزاماتی نیاز داریم تا بتوانیم کشاورزان عزیز را مورد حمایت کامل قرار دهیم و این الگوی نوین کشت را به شکل مطلوب محقق کنیم.
انتهای پیام/۳۳۳

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.