کد خبر : 148655
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰
-

نمایشگاه نقاشی «سنگ و شیشه» در نگارخانه کلک خیال

نمایشگاه نقاشی «سنگ و شیشه» در نگارخانه کلک خیال
همزمان با دهه دوم ماه محرم نمایشگاه انفرادی نقاشی با عنوان «سنگ و شیشه» از ۲۹ تیر در نگارخانه کلک خیال دایر ا
به گزارش گروه فرهنگی سورپرس، نمایشگاه انفرادی نقاشی با عنوان «سنگ و شیشه» توسط بهزاد نقاش در نگارخانه کلک خیال دایر شده است.

 

در این نمایشگاه آثاری با موضوع شمایل‌نگاری و با دو شیوه نقاشی پشت شیشه و نقاشی بر روی آجر‌های قدیمی در مقابل دیدگان عموم قرار می‌گیرد. بهزاد نقاش از هنرمندان پیشکسوت شیشه نگاری سالهاست که به اجرای پرده‌هایی با موضوعات عاشورایی مشغول است. اما این نخستین نمایشگاهی است که او در کنار تابلو‌های پشت شیشه، آثار روی خشت و آجر نیز به نمایش می‌گذارد.

براساس این خبر، در این نمایشگاه بیش از ۲۸ اثر هنری با تکنیک شمایل نگاری مذهبی همراه با معرفی آیین سرخرمن خوانی توسط مرشد ابوالفضل ورمزیار و کارگاه نقاشی پشت شیشه توسط سعید رضا خان به نمایش گذاشته می‌شود.

این نمایشگاه از روز جمعه ۲۹ تیر ساعت ۱۶ افتتاح و به مدت یک هفته از ساعت ۹ تا ۲۰ در نگارخانه کلک خیال آماده بازدید علاقمندان است.

نگارخانه کلک خیال در فرهنگسرای اخلاق واقع در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، جنب پارک گلزار، طبقه دوم واقع است.

نمایشگاه نقاشی «سنگ و شیشه» در نگارخانه کلک خیال

انتهای پیام/ ۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.