کد خبر : 70334
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳
-

نشست کمیسیون مشترک برجام امروز برگزار می‌شود

نشست کمیسیون مشترک برجام امروز برگزار می‌شود
نشست کمیسیون مشترک برجام ساعت ۱۸:۳۰ امروز برگزار می‌شود.
به گزارش گروه بین الملل سورپرس، نشست کمیسیون مشترک برجام ساعت ۱۶ امروز به وقت اتریش (۱۸:۳۰ به وقت ایران) با حضور هیأت‌های ایران، گروه۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) و به ریاست انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا در گراند هتل وین برگزار می‌شود.
 ریاست هیأت ایرانی را در این جلسه سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان بر عهده خواهد داشت. عراقچی درباره نشست عصر امروز گفت: در پایان نشست امروز یک جمع بندی نهایی پس از ۲ هفته مذاکره خواهیم داشت و پس از آن نمایندگان طرف‌های مذاکره کننده برای مشورت و بررسی موضوعات به پایتخت‌های خود باز می‌گردند.
 او با بیان اینکه مذاکرات دو هفته گذشته مفید بوده، افزود: چند موضوع کلیدی می ماند که در پایتخت ها باید بررسی شود. عراقچی گفت: دیدارها در همه ی سطوح فشرده برگزار شد و تلاش کردیم درباره رفع یا تخفیف موضوعات مورد اختلاف به جمع بندی برسیم.
 اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد شرکت‌کنندگان درباره دورنمای بازگشت احتمالی آمریکا به برجام و اطمینان از اجرای کامل و موثر این توافق از سوی همه طرف‌ها بحث و گفتگو می‌کنند.
انتهای پیام/۱۱۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.