کد خبر : 63522
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
-
مهلت ۷۲ ساعته برای خروج خودروهای پلاک غیربومی

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: صاحبان خودروهای پلاک غیربومی ۷۲ ساعت برای خروج از شهرهای قرمز و نارنجی مهلت دارند.
به گزارش سورپرس، دکتر حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت گفت: طبق اطلاعیه ستاد ملی قرارگاه اگر در زمان مقرر، افراد از شهرهای نارنجی و قرمز خارج نشوند به ازای هر ۲۴ ساعت حضور در شهر قرمز ۱ میلیون و در شهر نارنجی ۵۰۰ هزار تومان جریمه میشوند.
بر اساس اطلاعیه جدید کمیته امنیتی و انتظامی ستاد ملی کرونا، گلپایگان در استان اصفهان، زرین دشت در استان فارس و خاتم در استان یزد شهرهای جدید قرمز اعلام کرد.
خوانسار و لنجان در استان اصفهان، دماوند و فیروزکوه در استان تهران و داراب و مرودشت در استان فارس، بانه و سقز در استان کردستان، بروجرد در استان لرستان، دلیجان در استان مرکزی و بوشهر مرکز استان بوشهر هم شهرهای جدید نارنجی هستند.
انتهای پیام/۱۱۱
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰