کد خبر : 72156
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
-

مهار آتش سوزی در کارخانه فولاد زرند ایرانیان

مهار آتش سوزی در کارخانه فولاد زرند ایرانیان
فرماندار زرندگفت: سرریز حجم مواد مذاب علت حادثه کارخانه فولاد زرند ایرانیان در بامداد دیشب است وآتش سوزی مهار شد.
به گزارش سورپرس، فرماندار زرند گفت: در حادثه کارخانه فولاد زرند ایرانیان، سر ریز شدن مواد مذاب باعث آتش‌سوزی شده است، خوشبختانه حادثه هیچگونه خسارت جانی در بر نداشته و هم‌اکنون اتش مهار شده است.
بامداد دیشب حادثه آتش‌سوزی همراه با صدای انفجار تقریبا شدیدی در کارخانه فولاد زرند ایرانیان رخ داد. علی صادق‌زاده فرماندار زرند اظهار داشت: در حادثه دیشب این کارخانه خوشبختانه حادثه آتش‌سوزی این واحد تولیدی هیچگونه خسارت جانی در بر نداشته و هم‌اکنون اتش مهار شده و خساراتی به کابل‌های اطراف محوطه کوره وارد شده است.
وی افزود: سرریز یکباره حجم مواد مذاب در کوره بلند فولادسازی باعث به‌وجود آمدن آتش و دود شده و انفجاری در محل کوره و یا قسمت‌های دیگر این کارخانه رخ نداده است. صادق‌زاده گفت: برای جلوگیری از حوادث احتمالی، گروه‌های نیرو‌های آتش‌نشانی و اورژانس در محل حادثه حاضر هستند و اطلاعات دقیق‌تر در خصوص این حادثه متعاقبا اعلام می‌شود.
انتهای پیام/۱۱۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.