مرگ در انتظار افراد دیابتی و عصبانی

به گزارش سورپرس، بیماری قلبی در مبتلایان به دیابت شایع است. داده های انجمن ملی قلب از سال ۲۰۱۲ نشان می دهد ۶۵٪ از مبتلایان به دیابت در اثر بیماری قلبی یا سکته مغزی جان خود را از دست می دهند. به طور کلی، خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت بیش از دو برابر است. به همین دلیل با توجه به اهمیت ارتباط دیابت و بیماری های قلبی، تصمیم گرفتیم در این مقاله به بررسی جامع آن و روش های پیشگیری از آن بپردازیم، در ادامه با ما همراه باشید. در حالی که مبتلایان به دیابت شانس بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی دارند، اما این بیماری در افراد دیابتی نوع ۲ شایع تر است. در حقیقت، بیماری قلبی یک علت اصلی مرگ در بین مبتلایان به دیابت نوع ۲ است.
مطالعات فرامینگهام یکی از اولین شواهدی بود که نشان داد مبتلایان به دیابت نسبت به افرادی که دیابت ندارند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی هستند. علاوه بر دیابت، سایر مشکلات مرتبط با بیماری های قلبی شامل فشار خون بالا، سیگار کشیدن، کلسترول بالا و سابقه خانوادگی بیماری قلبی نیز تاثیرگذار است.
هرچه تعداد عوامل خطر برای ابتلای فرد به بیماری های قلبی بیشتر باشد، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و حتی مرگ در اثر آن بیشتر است. بنابراین افراد دیابتی در صورت داشتن عوامل خطر بیشتری در رابطه با سلامتی، خطر مرگ در اثر بیماری های قلبی در آنها افزایش می یابد. با این وجود احتمال مرگ در اثر بیماری قلبی در فرد مبتلا به دیابت ۲ تا ۴ برابر بیشتر است.
چه عواملی باعث ایجاد بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت می شود؟
شایع ترین علت بیماری های قلبی در فرد مبتلا به دیابت، سخت شدن شریان های کرونر یا آترواسکلروز است، که در واقع انباشت کلسترول در رگ های خونی است که اکسیژن و مواد غذایی را برای قلب تأمین می کند.
هنگامی که پلاک های کلسترول از هم جدا شوند یا دچار پارگی شوند، بدن با ارسال پلاکت ها برای آنها سعی در ترمیم پارگی پلاک می کند. از آنجا که شریان کوچک است، پلاکت ها می توانند جریان خون را مسدود کنند، و اجازه ندهند که اکسیژن انتقال یابد و حمله قلبی ایجاد شود. همین روند ممکن است در تمام شریان های بدن اتفاق بیفتد در نتیجه خون به مغز نرسد، و باعث سکته مغزی یا عدم خونرسانی به پاها، دست ها یا بازوها شود و در نهایت باعث تورم گردد.
نه تنها مبتلایان به دیابت در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی هستند، بلکه در معرض خطر بیشتری برای نارسایی قلبی نیز هستند، یک وضعیت پزشکی جدی که قلب قادر به پمپاژ کافی خون نیست. این مشکل می تواند منجر به ایجاد مایعات در ریه ها شود در نتیجه باعث ایجاد مشکل در تنفس یا احتباس مایعات در سایر قسمت های بدن (به خصوص پاها) می شود که به صورت تورم بروز خواهد کرد.
علائم حمله قلبی چیست؟
علائم حمله قلبی شامل موارد زیر است:
- تنگی نفس
- احساس ضعف.
- احساس سرگیجه.
- تعریق زیاد و غیر قابل توجیح.
- درد در شانه ها، فک و بازوی چپ.
- درد یا فشار در قفسه سینه (خصوصاً در هنگام فعالیت).
- حالت تهوع.
سکته قلبی در دیابتی ها
دیابت نوع دو (که به آن دیابت شیرین نوع دو هم گفته میشود) شایعتر از دیابت نوع یک است. حدود ۹۰ تا ۹۵% از مبتلایان به دیابت را افراد مبتلا به دیابت نوع دو تشکیل میدهند. عوارض قلبی عروقی از شایعترین و مهلکترین پیامدهای بالینی دیابت نوع ۲ است. در این مقاله قصد داریم تا درباره حملات و سکته قلبی خاموش در بیماران دیابتی بپردازیم.
دیابت نوع ۲ و حملات قلبی خاموش
اغلب افراد حمله قلبی را عارضه ای تلقی می کنند که هنگام پدید آمدن بدن علائم و نشانه هایی بروز می دهد حال آن که سکته قلبی خاموش رایج تر و شایع تر از تصور شماست که ممکن است برای هر کسی اتفاق بیافتد، اما دیابت احتمال ابتلا به آن را افزایش میدهد. احتمال آن که چیزی حس نکنید یا ممکن است احساس خفیفی داشته باشید، مانند سوزش سر دل، حتی ممکن است آنقدر جزئی به نظر برسد که شما به آن بی توجهی کرده و بخشی از فرایند پیری قلمداد شود. اما حمله قلبی یک عارضه جدی است، چه علائم داشته باشد چه نداشته باشد.
سکته قلبی چگونه می تواند خاموش باشد؟
یکی از عوارض شایع دیابت نوعی آسیب عصبی به نام نوروپاتی است. معمولاً باعث مشکلاتی مانند بی حسی، گزگز یا ضعف در دست و پا می شود. اما همیشه مشکل به همین جا ختم نمی شود. در اعصابی که به قلب، مثانه و رگ های خونی شما منتهی می شود، آسیب وارد شده و هنگامی که این اتفاق می افتد، ممکن است علائم هشدار دهنده مهم مانند درد یا ناراحتی بروز پیدا نکند. بنابراین در طول یک حمله قلبی که به طور معمول ممکن است درد شدید در قفسه سینه، بازو یا فک شما ایجاد شود، حتی ممکن است متوجه چیزی نشوید.
علائم آسیب عصبی
شما می توانید با مراقبت دقیق از آسیب عصبی، به محافظت از خود کمک کنید. اگر این عارضه را زود تشخیص دهید، ممکن است بتوانید سرعت آسیب را کاهش دهید.
علائمذیل برای فرد بیمار قابل ملاحظه خواهد بود:
- احساس سرگیجه یا غش هنگام ایستادن
- انجام ورزش های محدود حتی سخت است
- مشکلات ادرار کردن، مانند تصادف
- مشکلات جنسی، مانند کاهش میل جنسی
- فرد خیلی بیشتر از حد معمول تعریق دارد یا اصلاً عرق نمی کند
- مشکل در هضم غذا، مانند نفخ و ناراحتی معده
انتهای پیام/۱۱۲
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰