بهادریجهرمی در نشست خبری:
رئیسجمهور اوایل سال جدید میلادی به «مسکو» سفر میکند

به گزارش سورپرس؛ علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت صبح امروز (سهشنبه) در نشست خبری با اهالی رسانه ضمن تبریک میلاد با حضرت مسیح (ع) و همچنین سالروز حماسه ۹ دی، گفت: در آستانه ۹ دی قرار داریم روزی که روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است. این روز، روز ایستادگی مردم بر سر جمهوریت نظام بود.
بهادری جهرمی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به ۱۳ دی سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی گفت: حاج قاسم سلیمانی در اقدام تروریستی آمریکا به شهادت رسیدند، که حتماً پیگیریهای حقوقی علیه آمران و عاملان این اقدام تروریستی با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد.
سخنگوی دولت درباره سفر رئیسجمهور به مسکو گفت: آقای پوتین از رئیسجمهور کشورمان دعوت کردند که به روسیه سفری داشته باشند از این رو رئیسجمهور اوایل سال جدید میلادی به روسیه سفر خواهد کرد.
وی همچنین افزود: معاون سیاسی رئیس جمهور محتوای گفتگو و رایزنیهای این سفر را نهایی خواهد کرد.
ادامه دارد…
برچسب ها :دولت ، رئیس جمهور ، سخنگوی دولت ، سفر رئیس جمهور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰