دیدار صمیمانه فرمانده سپاه کرج با «بهروز بیات» جانباز شیمیایی

پایگاه خبری سورپرس– امیر بشیرنژاد؛ این دیدار با حضور لیلا امینی نویسنده کتاب خاطرات بهروز بیات و بهاره امینی کاراتهکای ملی پوش کشور در محل کار بیات در ایستگاه ۹۶ آتشنشانی تهران؛ انجام شد.
در این دیدار سرهنگ کبودوندی اظهار داشت: آقای بیات از جانبازان پرجنب و جوش، صادق و باصفای دفاع مقدس که زکات عاشقی خودش را به معشوق ، علیرغم گذشت بیش از ۳ دهه از جنگ، همچنان عاشقانه تقدیم میکند.
وی افزود: بهروز بیات با فدا کردن ریه ی خود برای تحقیقات درمانی مجروحان شیمیایی، درس ایثارگری را مجددا با عمق و وسعت زیاد معنا کرده است.
لیلا امینی نویسنده کتاب صدوهشتادوهفت که به تازگی از انتشارات سوره مهر روانه بازار شده است و در برگیرنده خاطرات بهروز بیات است در این دیدار گفت: کتاب صدوهشتادوهفت روایت زندگی و خاطرات بهروز بیات از جانبازان شیمیایی است که از طریق مصاحبه شفاهی گردآوری و تنظیم و تدوین شده است، این کتاب نمونه ای از خاطرات شفاهی از مصایب جانبازان شیمیایی دوران دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه یکی از برجسته ترین ویژگی های این کتاب نوشتن سخنان راوی با همان لحن صمیمی و بی غل و غش است که گویی شما در این کتاب بی واسطه پای صحبت هایش نشسته اید گفت: همچنین تا جایی که مقدور بوده از روایت هیچ چیز چشم پوشی نشده است، حرفی هایی که بعضا یا بازگو نشده اند و یا اگر راویان گفته اند، نویسندگان آن را مطرح نکرده اند و می تواند بازگو کننده شیطنت های کودکانه یا حوادثی تلخ و یا رازهایی از زندگی راوی باشد که سالیان سال در صندوقچه دل پنهان بوده است و همگی چاشنی فراز و نشیب های روایت شده در کتاب است.
به گزارش سورپرس؛ انتشارات سوره مهر کتاب صدوهشتادوهفت را به قلم خانم لیلا امینی منتشر و روانه بازار کرده است.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :بهاره امینی ، بهروز بیات ، سپاه کرج ، سرهنگ کبودوندی ، لیلا امینی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰