تمهیدات شهرداری منطقه۲ برای مدیریت بارشهای پاییزی

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲، مهدی صالحی، شهردار منطقه۲، با اشاره به انجام پایش و رصدهای مستمر نقاط آبگیر منطقه گفت: با توجه به پیش بینی بارش های فصلی، اق امات لازم از سوی مدیریت شهری منطقه انجام شد، آبهای سطحی ناشی از بارندگیهای دور روز گذشته به سهولت و سرعت در مسیر کانالهای جمع آوری کننده هدایت شد.
وی افزود: همزمان با آغازبارندگی، تیمهای امور شهری و پاکسازی مسیلها نیز در آماده باش هستند و با پایش های مستمر از هرگونه آبگرفتگی پیشگیری شد .
شهردار منطقه۲با اشاره به پیش بینی های صورت گرفته در مدیریت بارش های فصلی گفت: با آمادگی کامل معاونت خدمات شهری و محیط زیست و نواحی ۹گانه ، نقاط آبگیر شبکه بزرگراهی ، معابر اصلی و فرعی شناسایی و با احداث چاه جذبی، تغییر مسیر انهارو همچنین نصب دریچه های زباله گیرو…. نقاط آبگیر رفع شد و علیرغم بارش مستمر خوشبختانه تا کنون هیچگونه مشکلی در منطقه وجود نداشته و تردد در بزرگراه ها و معابر روان است.
صالحی با اشاره به اینکه پاکسازی و لایروبی مسیلها و کانالهای فرعی و اصلی از مهمترین اقداماتی است که به صورت مستمر و منظم در حال اجراست، افزود: در همین راستا لایروبی و پاکسازی ٣٠ کیلومتر مسیل و ۵٠ کیلومتر کانال اصلی و ۱۳۰ هزار متر طول کانال های فرعی با استفاده از عوامل کارگری،ماشین آلات و ادوات سنگین انجام شد.
شهردار منطقه۲ با تاکید بر ضرورت مشارکت شهروندان در خصوص عدم تخلیه زبالههای شهری در انهار و کانالهای عبوری برای جلوگیری از آبگرفتگی معابر، افزود: با توجه به اینکه مدیریت شهری تمهیدات لازم را پیش بینی کرده است ولی همچنان از طریق سامانه های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ آماده دریافت نظرات و نقطه نظرات شهروندان است.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :بارشهای پاییزی ، شهرداری منطقه دو ، مهدی صالحی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰