اجرای نقاشی دیواری تمثال شهید مدافع حرم قدیر سرلک در منطقه ۱۵

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، مهدی استرابی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اعلام مطلب فوق افزود: تصویر شهید مدافع حرم قدیر سرلک به ابعاد ۱۸۰ متر مربع به همت اداره زیباسازی منطقه و سازمان زیباسازی شهرداری تهران در انتهای محله مشیریه میدان شهید قدیر سرلک انجام شد.
استرابی به اقدامات اداره زیباسازی همزمان با دهه کرامت اشاره کرد و گفت: برپایی مراسم نورافشانی شبپ گذشته در بوستان آزادگان، نصب ۲۴ تخته پرچم به نام مبارک امام رئوف در میدان بسیج و آذین بندی و نورپردازی معابر با ۱۰ هزار متر طول از جمله اقدامات به مناسبت دهه کرامت است.
او در ادامه به نصب المان حجمی علی بن موسی الرضا (ع) در باب الرضای تهران توسط اداره زیباسازی منطقه به مناسبت ولادت امام رئوف (ع) اشاره کرد و گفت: این المان حجمی به مناسبت میلاد باسعادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و فرارسیدن دهه کرامت با همکاری سازمان زیباسازی درابتدای بزرگراه امام رضا (ع) نصب شد.
بر پایه این گزارش؛ همزمان با دهه کرامت پرچم مزین به نام مبارک امام هشتم علی بن موسی الرضا(ع) در محل گلزار شهدای ۱۵ خرداد، بزرگراه امام رضا (ع) به اهتزاز درآمد.
برچسب ها :شهرداری منطقه 15 ، شهید ، شهید مدافع حرم ، قدیر سرلک ، مهدی استرابی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰