کد خبر : 76514
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۳
-

آغاز واکسیناسیون افراد ۶۰ سال به بالا از پنج‌شنبه

آغاز واکسیناسیون افراد ۶۰ سال به بالا از پنج‌شنبه
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، از آغاز واکسیناسیون افراد ۶۰ سال به بالا از روز پنجشنبه ۲۴ تیرماه خبر داد.

به گزارش سورپرس؛ علیرضا رئیسی گفت: با هماهنگی‌های انجام شده از فردا ۲۴ تیرماه ساعت ۱۲ ظهر برای ۶۰ سال به بالا هم سامانه salamat.gov.ir باز خواهد شد و این افراد می‌توانند وارد سامانه شوند و نوبت دهی خواهند شد.

وی افزود: یکی از دلایل این تصمیم این است که خوشبختانه واکسن تولید داخل بسیار خوب عمل کرده و هیچ مشکلی ندارد و خط تولید آن هم با قدرت در حال پیشرفت است.

رئیسی با اشاره به اینکه با احتساب واکسن‌های وارداتی هیچ مشکلی برای واکسیناسیون افراد ۶۰ سال با بالا وجود نخواهد داشت، بیان کرد: با توجه به شروع واکسیناسیون گروه ۶۵ سال به بالا که خوشبختانه با نظم خوبی در حال انجام است از هموطنان عزیز خواهشمندم در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند. چون افرادی که ثبت نام کرده‌اند تا ۲۵ تیرماه واکسیناسیون شان تمام خواهد شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: با توجه به موجودی واکسن و واکسن‌های وارداتی که رسیده و خواهد رسید و با تکیه بر واکسن تولید داخل به ویژه واکسن برکت که خط تولید آن با قدرت در حال کار است مطمئنم که ضمن شتاب بخشیدن به سرعت واکسیناسیون می‌توانیم سرعت را خیلی پایدارتر پیش ببریم.

انتهای پیام/۲۸۰

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.