کد خبر : 18592
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ - ۹:۵۵
-

پزشکیان در صحن مجلس:

می‌توانیم کرونا را زمین‌گیر کنیم

می‌توانیم کرونا را زمین‌گیر کنیم
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر یک ماه با قدرت عمل کنیم، می توانیم ویروس کرونا را زمین گیر کنیم.

به گزارش سورپرس؛ مسعود پزشکیان در ابتدای جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود،گفت: قرار است جلسه امروز مجلس با حضور وزرای کشور و بهداشت و همچنین معاون رئیس جمهور برگزار شود و از آنان دعوت به عمل آمده که در جلسه حضور یابند.

وی افزود: مسئولان ذیربط قرار است گزارشی از وضعیت بیماری کرونا و همچنین شرایط اقتصادی کشور ارائه کنند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بعد از صحبت مسئولان، جمع بندی را ارائه خواهیم کرد، گفت: باید از زحمات همه عزیزان اعم از مردم، دولت، صدا و سیما، سپاه پاسداران، بسیج، ارتش و نیروهای انتظامی در مبارزه با ویروس کرونا تشکر کنیم.

پزشکیان افزود: همچنین لازم است از صداوسیما قدردانی کنیم که با همه تلاش خود اطلاع رسانی لازم را انجام می دهند.

وی تأکید کرد: اگر با مشارکت همه مردم یک ماه با قدرت عمل کنیم، می توانیم این ویروس را زمین گیر کنیم و باید دست به دست هم دهیم تا بتوانیم از این بحران عبور کنیم.

پزشکیان خاطرنشان کرد: همچنین قرار است در این جلسه درباره مباحث اقتصادی و معیشتی هم بحث و بررسی صورت گیرد.

انتهای پیام/ ۱۵۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.