اقدامی در راستای تعدیل ترافیک منطقه 3:
عملیات بازگشایی معبر سواره رو منتهی به خیابان شیرازی

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی منطقه ۳، مریم نخعی پور معاون حمل و نقل و ترافیک گفت: تسهیل در عبور و مرور شهروندان از اقدامات مهم در مدیریت شهری است که شهرداری منطقه ۳ با فراهمآوردن شرایط لازم در نقاطی که از حجم بالای ترافیکی رنج می برند، تلاش می کند تا مشکلات را رفع کند.
نخعی پور اظهار داشت: برای اجرای این راه دسترسی، ابتدا ساماندهی مسیر با حذف مشکلات موجود و بهبود آن را در دستور کار دادیم که برای این کار در چند مرحله، زیرساختهایی مانند هدایتهای آبهای سطحی، جدولگذاری، زیرسازی و آسفالتریزی انجام شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۳ افزود: بازگشایی معابر به منظور دسترسی آسان به سایر نقاط شهری، تسهیل در عبور و مرور شهروندان و کاهش حجم ترافیک صورت می پذیرد.
او گفت: در سنوات گذشته بر خلاف طرح تفصیلی تهران اقداماتی در خصوص بعضی معابر اتفاق افتاده بود که مشکلاتی را برای اهالی به وجود آورده بود که در حال شناسایی این موضوعات و اجرای راهکارهای مناسب هستیم.
انتهای پیام/ ۱۰۱
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰