کد خبر : 121328
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۲
-

زمین مسکن معلولین تعیین تکلیف شود

زمین مسکن معلولین تعیین تکلیف شود
استاندار اردبیل گفت: مسئولان اداره کل بهزیستی با همکاری اداره کل راه و شهرسازی باید در تمام شهرستان‌های استان قطعه زمینی را برای احداث مسکن معلولان انتخاب و به سرعت نسبت به معرفی معلولان حائز شرایط دریافت مسکن اقدام کنند.

به گزارش سورپرس، سیدحامد عاملی، استاندار اردبیل در نشست با نمایندگان افراد دارای معلولیت به‌مناسبت هفته معلولان در استانداری اردبیل اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن در استان مشکل تامین زمین در همه شهرستان‌ها به جز اردبیل مرتفع شده و مشکل زمین مسکن در این شهرستان نیز طی یک ماه آینده رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: در اجرای طرح نهضت ملی مسکن دولت برای هر واحد در شهرستان اردبیل ۳۵۰ میلیون تومان و در سایر شهرستان‌های استان هم ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته و آورده هر متقاضی مسکن نیز حدود ۴۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

استاندار اردبیل همچنین بر گنجاندن جامعه معلولان در برنامه مدون اشتغال‌زایی در استان تاکید کرد و از اداره کل بهزیستی خواست با همکاری اداره کل امور اجتماعی استانداری شرایط و بستر‌های اشتغال معلولان را بررسی و احصا کنند.

عاملی تصریح کرد: افزایش تولید کالا و خدمات برای ایجاد اشتغال لازم است و با توجه به محدودیت اشتغال در ادارات باید بستر‌های اشتغال معلولان در حوزه صنایع خلاق، آی تی و صنایع دیگر شناسایی شود.

وی اظهارامیدواری کرد تا سال آینده و نشست بعدی با جامعه معلولان بخش عمده‌ای از دو مشکل مسکن و اشتغال معلولان برطرف شود.

تمرکز بر درمان و پیشگیری از معلولیت در خردسالی و جلب همکاری خیران، تعیین مشاور امور معلولان در دستگاه‌های اداری، قدردانی از فعالان حوزه مناسب‌سازی اماکن با وضعیت معلولان، پیگیری خرید یک دستگاه خودرو ون مختص معلولان و تامین فضای ساختمانی برای کانون معلولان از تاکیدات استاندار اردبیل بود.

رضا قاسمیان، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل نیز در این جلسه گفت: برای سهولت دسترسی معلولان به خدمات اداری باید نامه‌ای بین بهزیستی و دستگاه‌های اداری منعقد شود تا افراد معلول نسبت به سایر افراد جامعه با مراجعه کمتر به ادارات از خدمات دولتی بهره‌مند شوند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل هم در این نشست گفت: به‌مناسبت هفته معلولان در روز‌های اخیر ۲۳ مسکن معلولان و ۱۵۰ طرح اشتغال‌زایی در استان افتتاح و ۲۵۰ وسیله توانبخشی و پنج تن گوشت سفید در بین معلولان توزیع و به همین مناسبت نخستین مدرسه کودکان اوتیسم در استان راه‌اندازی شد.

حامد رضایی افزود: با همت دولت سیزدهم در یک سال گذشته ۱۵۰ هزار و سیله توانبخشی تامین و به جامعه معلولان استان تحویل داده شده است و از ۱۵ مصوبه نشست سال قبل معلولان با استاندار اردبیل ۱۲ مورد نظیر پلاک ویژه خودرو معلولان، تامین اتوبوس ویژه و مناسب‌سازی برخی کوچه‌ها، خودرو‌ها و منازل معلولان محقق شده و سه مورد تحقق نیافته است.

در این نشست، چند تن از نمایندگان و نخبگان جامعه معلولان استان به طرح مسائل و مشکلات این قشر پرداخته و دیدگاه‌های خود را برای توسعه خدمات سازمان بهزیستی برای افراد تحت پوشش مطرح کردند.

انتهای پیام/۱۱۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.