کد خبر : 56349
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶
-

توافق سودان و رژیم صهیونیستی برای افتتاح سفارت

توافق سودان و رژیم صهیونیستی برای افتتاح سفارت
منابع خبری از توافق سودان و رژیم صهیونیستی برای افتتاح سفارت در سریع‌ترین زمان ممکن خبر دادند.

به گزارش سورپرس، روزنامه القدس العربی در خبری فوری به نقل از یک منبع دولتی سودانی اعلام کرد که مقامات کشورش و رژیم صهیونیستی درباره افتتاح متقابل سفارت در اراضی اشغالی و خارطوم در آینده نزدیک توافق کردند.

هیئتی از رژیم صهیونیستی دوشنبه به ریاست الی کوهن، وزیر اطلاعات این رژیم به سودان رفت. این نخستین سفر یک وزیر صهیونیستی به سودان از زمان امضای توافق عادی سازی میان دو طرف است.

اسکای نیوز عربی به نقل از یک منبع سودانی اعلام کرد هیئت رژیم صهیونیستی با عبد الفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی و عبدالله حمدوک، نخست‌وزیر سودان دیدارکرد.

طبق این گزارش، اعضای هیئت رژیم صهیونیستی با مقامات سودان درباره همکاری اطلاعاتی و مقابله با تروریسم بحث و تبادل نظر کردند.
منبع مذکور همچنین گفت که در دیدار کوهن و مقامات سودان درباره راه‌های توسعه همکاری کشاورزی میان تل‌آویو و خارطوم مورد بررسی قرار گرفت.

وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی پس از بازگشت به اراضی اشغالی در بیانیه ای گفت: “من اطمینان دارم که این دیدار به آغاز بسیاری از جنبه های مهم همکاری دو طرفه منجر خواهد شد که به اسرائیل و سودان کمک و همچنین از ثبات امنیتی در منطقه حمایت می‌کند.

سودان اخیرا توافق عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را امضا کرد و در پی آن آمریکا این کشور را از فهرست کشورهای حامی تروریسم حذف کرد.

انتهای پیام/۱۲۳

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.