کد خبر : 152353
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
-

روشنایی پل‌های بزرگراه چمران تأمین شد

روشنایی پل‌های بزرگراه چمران تأمین شد
با اجرای طرح نورپردازی جدید، روشنایی پل‌های سواره‌رو در بزرگراه شهید چمران با استفاده از پروژکتورهای کم‌مصرف تأمین شد.

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس، علی‌اصغر طاهری معاون خدمات شهری و محیط‌زیست منطقه ۲ تهران، تأمین روشنایی را یکی از راهکارهای تأثیرگذار در کاهش حوادث رانندگی برشمرد و افزود: با توجه به حجم تردد در شبکه‌های بزرگراهی منطقه، طرح نورپردازی و تأمین روشنایی پل‌های غیر هم سطح در دستور کار معاونت خدمات شهری و محیط‌زیست قرار گرفت.

وی به تأمین روشنایی سر پرچم‌های بزرگراهی منطقه اشاره کرد و افزود: این طرح نورپردازی در پل شهید همت – چمران اجرا و با در نظر گرفتن ضرورت صرفه‌جویی در منابع انرژی، از پروژکتورهای LED و کم‌مصرف در طرح نورپردازی استفاده شده است.

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست منطقه ارتقای زیبایی بصری بزرگراه‌ها و محیط شهری را از دیگر اهداف این طرح برشمرد و گفت: در این طرح ۷۰ عدد ال‌ای‌دی کم‌مصرف و با رنگ پرچم ایران نصب شد.

روشنایی پل‌های بزرگراه چمران تأمین شد

انتهای پیام/۱۰۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.