رهبر انقلاب: سرمایه گذاری برای آموزش و پرورش هزینه نیست

به گزارش سورپرس، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند
رهبر انقلاب در این دیدار بیان کردند: باید شکرگزار باشیم که در این دوره، بهخصوص رئیس جمهور محترم به مسائل آموزش و پرورش اهتمام ویژهای ابراز میکنند. بنده بارها تکرار کردم که ما هرچه برای آموزش و پرورش سرمایهگذاری کنیم این در واقع سرمایهگذاریست، هزینه نیست؛ مثل ایجاد یک زمینه برای سودِ چند برابر است.
ایشان افزودند: خوشبختانه رئیس جمهور محترم به این معنا معتقدند. وزیر محترم هم، جزو مدیران برجسته آموزش و پرورش هستند ایشان هم، کاملاً با مسائل آموزش پرورش آشنا هستند؛ اینها فرصت است. امیدواریم از این فرصتها استفاده بشود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر ضرورت ارتقای جایگاه اجتماعی معلمان، خواستار چهرهنگاری جذاب و افتخارآمیز از این قشر در افکار عمومی شدند. ایشان تصریح کردند: «باید معلم، در نگاه آحاد مردم، چهرهای فعال، با نشاط، دوستداشتنی و موفق جلوه کند؛ بهگونهای که وقتی جوانی در برابر انتخاب شغل قرار میگیرد، معلمی را نه در ردههای آخر، بلکه در صدر گزینههای خود ببیند.»
ایشان افزودند: «گاهی به دلیل نبود جاذبه کافی، شغل معلمی تنها انتخاب اجباری برخی افراد میشود. این وضعیت باید تغییر کند و مستلزم آن است که دستگاههای فرهنگی و رسانهای کشور با طراحی برنامههایی اثرگذار، چهرهنگاری درستی از معلم ارائه دهند.»
رهبر انقلاب راهکار تحقق این هدف را بهرهگیری از ظرفیتهای هنری و رسانهای دانستند و گفتند: «همانطور که درباره شهدا کتاب، فیلم و آثار هنری تولید میکنیم که مخاطب را مجذوب آن شخصیتها میسازد، درباره معلمان نیز باید چنین رویکردی حاکم شود. تولید کتابهای داستانی، ساخت فیلم، سریال و پویانمایی با محوریت شخصیت یک معلم موفق میتواند در ایجاد این تصویر ذهنی مؤثر باشد.»
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به نقش نهادهای مسئول خاطرنشان کردند: «این مأموریت فرهنگی بر عهده وزارت آموزش و پرورش، صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر نهادهای مرتبط است. آموزش و پرورش باید با جدیت، پیگیر تحقق این هدف باشد.»
ایشان با بیان اینکه آموزش و پرورش یک نهاد حکومتی است، وظیفهی دولت اسلامی است که جوان و نوجوان را تا یک مقطعی، مثلاً لااقل تا آخر دبیرستان، با علم، با فن، با حرفه، با معارف، با ایمان، بالا بیاورد. این وظیفه است، تصریح کردند: اینکه در گوشه و کناری، حتی در خود آموزش و پرورش ـ آنطور که من از قبل در ذهنم هست ـ زمزمههایی به وجود میآید که بخشهایی از آموزش و پرورش را بسپاریم به این و آن، یعنی یک ملوکالطوایفی درست کنیم در آموزش و پرورش، این اصلاً معنی ندارد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰