کد خبر : 126416
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۶
-

هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال؛

پیروزی فولاد برابر ملوان در وقت‌های اضافه/ قدم منصوریان خوش بود

پیروزی فولاد برابر ملوان در وقت‌های اضافه/ قدم منصوریان خوش بود
تیم فوتبال فولاد نخستین دیدار خود پس از کنار رفتن از لیگ قهرمانان را با پیروزی برابر ملوان به پایان برد.

به گزارش سورپرس، آخرین دیدار از هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال عصر امروز چهارشنبه در اهواز و بین تیم های فولاد و ملوان برگزار شد که این دیدار با برتری یک بر صفر تیم جنوبی به پایان رسید. وحید حیدریه در دقیقه ۲+۹۰ برای فولاد گل زد.

پیروزی فولاد برابر ملوان در دقت های اضافه/ قدم منصوریان خوش بود

فولاد که تنها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا بود و با شکست برابر الهلال از دور مسابقات کنار رفت، در برگشت به لیگ داخلی نخستین دیدار خود را برابر ملوان برگزار کرد و در دقایق وقت اضافه به گل برتری رسید.

پیروزی فولاد برابر ملوان در دقایق پایانی/ قدم منصوریان خوش بود
تصویری از علیرضا منصوریان در نخستین حضور روی نیمکت فولاد

این تیم که بعد از کناره گیری عجیب جواد نکونام، دیدار با الهلال را تحت رهبری حمید رجبی پشت سرگذاشت، از چند روز پیش تمریناتش را زیر نظر علیرضا منصوریان سرمربی جدید خود پیگیری کرد و در اولین حضور وی روی نیمکت به پیروزی رسید.

فولاد با این پیروزی ۲۷ امتیازی شد و به رده هشتم جدول رده بندی صعود کرد. ملوان بندرانزلی هم با ۲۲ امتیاز در رده دوازدهم باقی ماند.

انتهای پیام/۱۰۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.