کد خبر : 20249
تاریخ انتشار : جمعه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲
-

جهانپور اعلام کرد؛

۶۶۵۹۶ نفر مبتلا به کرونا بهبود یافته‌اند/طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۳ نفر جان باختند

۶۶۵۹۶ نفر مبتلا به کرونا بهبود یافته‌اند/طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۳ نفر جان باختند
سخنگوی وزارت بهداشت، بر ضرورت تداوم توصیه های بهداشتی در روزهای کرونایی تاکید کرد.

به گزارش سورپرس؛ کیانوش جهانپور، بعد از ظهر جمعه در ارتباط تصویری، به ارائه گزارش کرونا در کشور پرداخت.

وی با اشاره به کاهش آمار ابتلاء و مرگ و میر کرونا در روزهای اخیر، گفت: مردم باید توجه داشته باشند که این کاهش آمار ناشی از رعایت پروتکل‌های بهداشتی هفته‌های گذشته است و اگر می‌خواهیم این شرایط پایدار بماند، باید همچنان از ترددهای غیر ضروری در سطح جامعه خودداری کنیم.

جهانپور در ادامه به تازه‌ترین آمار کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: در شبانه روز گذشته ۱۱۶۸ مورد جدید کرونا در کشور داشتهایم که با این احتساب، ۸۸۱۹۴ مورد قطعی ثبت شده است.

وی با اشاره به بهبودی کامل ۷۵ درصد بیماران مبتلا به کرونا در کشور، گفت: ۶۶۵۹۶ نفر بهبودی کامل داشته اند.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه به آمار فوتی‌ها در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: ظرف شبانه روز گذشته ۹۳ مورد جدید فوتی داشته ایم که با این احتساب، تعداد فوتی‌ها به ۵۵۷۴ نفر رسیده است.

وی با اشاره به انجام ۳۹۹ هزار و ۹۲۷ مورد تست تشخیصی در ۱۲۶ آزمایشگاه مورد تأیید وزارت بهداشت، گفت: در حال حاضر ۳۱۲۱ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند که وضعیت آنها بحرانی تلقی می‌شود.

جهانپور ادامه داد: خبر خوشی که باید بگویم این است که ظرف شبانه روز گذشته موارد سرپایی ببیشتر از بستری بوده است.

انتهای پیام/۱۵۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.