کد خبر : 20442
تاریخ انتشار : یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
-

جهانپور اعلام کرد؛

۶۰ فوتی کرونا در شبانه روز گذشته/ ۶۹۶۵۷ مبتلا بهبود یافته‌اند

۶۰ فوتی کرونا در شبانه روز گذشته/ ۶۹۶۵۷ مبتلا بهبود یافته‌اند
سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به روند کاهشی موارد بستری بیماران مبتلا به کرونا، خواستار توجه مردم به توصیه های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی شد.

به گزارش سورپرس؛ کیانوش جهانپور، بعد از ظهر یکشنبه در ارتباط تصویری از محل ستاد وزارت بهداشت، گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی از دانشگاه‌های علوم پزشکی و آزمایشگاه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت، ظرف شبانه روز گذشته ۱۱۵۳ مورد جدید ابتلاء در کشور داشته‌ایم که با این احتساب، تعداد مبتلایان به ۹۰۴۸۱ نفر رسید.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۶۹۶۵۷ نفر از بیماران بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شده‌اند، افزود: موارد فوتی نیز با ۶۰ مورد جدید طی ۲۴ ساعت گذشته به ۵۷۱۰ نفر رسید.

جهانپور همچنین، تعداد بیماران بد حال که نیازمند مراقبت‌های ویژه هستند را، ۳۰۷۹ نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون ۴۲۱ هزار و ۳۱۳ مورد تست تشخیصی در کشور انجام شده است.

انتهای پیام/ ۱۵۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.