یک پیشنهاد به روحانیت معظم

پایگاه خبری سورپرس: رضا حسینی جبلی در یادداشتی نوشت: افرادی که مثل بنده سِنی از آنها گذشته حتماً خاطرشان هست که در ابتدای انقلاب اسلامی حضرت امام به شدت با اینکه روحانیت در مسند امور قرار گیرند مخالف بودند. به عنوان مثال نه تنها به کاندیدا شدن روحانیت در اولین انتخابات ریاست جمهوری روی خوش نشان ندادند بلکه حتی با پیشنهاد بنی صدر مبنی بر نخست وزیری فرزندِ امام حاج احمد آقا( که روحانی بودند) نیز به شدت مخالفت کردند.
درست است که شرایط به گونهای رقم خورد که بعدها حضرت امام به تصدی مناصب توسط این قشر محترم متقاعد شدند و از نظر قبلی خود عدول کردند اما به نظر میرسد شرایط آن زمان دیگر مرتفِع شده و به حمدالله و به لطف دانشگاههای برآمده از دامان نظام اسلامی مدیرانی تربیت شدهاند که اگر به آنها فرصت و میدان داده شود به خوبی از پس اداره امور اجرایی کشور و ایفای وظایف نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی برخواهند آمد.
با این شرایط شاید بهترین کار حداقل برای حفظ شأن روحانیت معزز که تاریخ کشور ما حاکی از تکریم همیشگی ملت نسبت به این قشر فرهیخته بوده و هست این باشد که این عزیزان به مأموریت اصلی خود که همانا ترویج فرهنگ و شعائر اسلامی در مساجد و منابر و مصلی های نماز جمعه است بپردازند و بجز مناصب مصرح در قانون اساسی، سایر امور اجرایی کشور و نیز نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی را به افرادی متعهد و متخصص و تحصیل کرده در همان حوزهها بسپارند.
قطعا روحانیت معظم اگر منصفانه به نقد عملکرد گذشته خود بنشینند بهتر و بیشتر متقاعد خواهند شد که دست از امور اجرایی کشیده و به ارتقاء معنویات در جامعه بپردازند.
به یقین انجام این عمل هم برای کشور و هم برای حفظ شأن روحانیت معظم بهتر است.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :امام ، انقلاب اسلامی ، رضا حسینی جبلی ، روحانیت ، نقد منصفانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰