کد خبر : 140112
تاریخ انتشار : جمعه ۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۰
-
گوشت گوسفندی ۲۶۰ هزار تومان شد/ پوریان: قیمت گوشت از این هم پایین آمد

رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم گوساله و گوسفندی وارد و در سطح فروشگاه های زنجیره ای و میادین عرضه می شود.
به گزارش سورپرس؛ منصور پوریان، قیمت هرکیلو لاشه وارداتی گوسفندی را ۲۶۰ هزارتومان و گوساله ۲۶۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به افزایش حجم واردات و تولید داخل پیش بینی می شود که هفته آیتده قیمت گوشت کاهش یابد.
پوریان از افزایش ۳۵ درصدی عرضه دام سبک خبر داد و گفت: در هفته های آتی میزان عرضه دام سنگین هم افزایش می یابد که براین اساس شاهد کاهش قیمت خواهیم بود.
رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: کاهش قیمت گوشت تا رسیدن بازار به نرخ متعادل ادامه دارد که امیدواریم این امر هرچه سریع تر با حجم توزیع گوشت داخل و میزان واردات محقق شود.
او گفت: با توجه به شرایط دمایی، میزان زایش های پاییز دام سبک در جنوب غرب و جنوب کشور افزایش داشته که همین امر منجر به ایجاد تعادل و عرضه قیمت در بازار می شود.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :گوشت گوسفندی ، منصور پوریان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰