درآستانه سال نو در جنوب شرق پایتخت انجام شد؛
چهره جدید منطقه ۱۵ با ساماندهی زمینها و نقاط بی دفاع شهری

به گزارش گروه اجتماعی سورپرس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۵، سید مهدی صباغ با اعلام این خبر گفت: در بازدید از محله ها و نیز با توجه به درخواست و تماس های مکرر شهروندان با فوریت ها و سامانه های نظارتی شهرداری تهران مبنی بر ساماندهی نقاط تردد و تجمع معتادین این طرح در دستور کار منطقه قرار گرفت.
او با اشاره به اینکه طرح ساماندهی نقاط بی دفاع شهری از ابتدای اسفند ماه آغاز شد، افزود: این طرح با هدف شناسایی نقاط بی دفاع، پاکسازی و نظافت محیطی، حذف اغتشاشات بصری و ایجاد فضای امن زندگی با اولویت ساماندهی نقاط و محلهای تجمع معتادین متجاهر به اجرا درآمد و تا آخرین زمین شناسایی شده ادامه می یابد.
به گفته شهردار منطقه ۷۰ نقطه و زمین ناامن در این منطقه شناسایی شده که نیازمند ۱۵۴۰ متر مربع دیوارکشی بوده و تاکنون ۵۰ زمین ساماندهی شده است.
صباغ ادامه داد: ساماندهی نقاط بی دفاع در نواحی یک و دو و محلات اتابک، مینابی، شوش، مظاهری و مطهری در سه محور، تهیه بانک اطلاعات فضای بی دفاع شهری با اولویت تورفتگی ها و لچکی ها و املاک رها شده، کاهش دسترسی عمومی از طریق محصور سازی و دیوار کشی نقاط شناسایی شده و در نهایت نقاشی یا رنگ آمیزی پوششی جداره های احداث شده، پیگیری می شود.
برپایه این گزارش؛ بهره مندی از ظرفیت های مردمی، شرکت نوسازان و سازمان نوسازی و سایر سازمان ها و ادارات با هدف نگهداشت مناسب نقاط ساماندهی شده در طرح با رویکرد محله سپاری از ظرفیت های همسایگان و مجاورین، معتمدین محلی، شورایاران و غیره… از نقاط قوت این طرح بوده است.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :ساماندهی ، سید مهدی صباغ ، شهردار منطقه 15 ، مناطق بی دفاع شهری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰