کد خبر : 37332
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۷:۳۳
-

پرواز سوارز به ایتالیا بلافاصله بعداز تمرین بارسا

پرواز سوارز به ایتالیا بلافاصله بعداز تمرین بارسا
با اینکه سفر لوئیس سوارز به ایتالیا شایعات زیادی درباره پیوستن او به یووه مطرح کرده ولی درگیری سوارز با بارسا ادامه دارد و او خواهان دریافت 14 میلیون یورو از باشگاه کاتالان است.

به گزارش سورپرس، لوئیس سوارز بعد از آنکه امروز در تمرینات بارسلونا شرکت کرد بلافاصله بعد از تمرین سوار هواپیما شد و راهی ایتالیا شد. سوارز که قصد دارد شهروندی ایتالیا را دریافت کند برای شرکت در یک آزمون زبان ایتالیایی به این کشور سفر کرده است.
این سفر سوارز به یوونتوس شایعات درباره پیوستن او به یوونتوس را افزایش می‌دهد چرا که بیانکونری مشخصاً علاقه زیادی به جذب او دارد. البته یوونتوس حداکثر ظرفیت خود برای جذب بازیکن خارجی در سال ۲۰۲۰-۲۰۲۱ پر کرده ولی اگر لوئیس موفق به دریافت تابعیت و پاسپورت ایتالیایی شود یووه می‌تواند او را به خدمت بگیرد.

پیشتر گل مدعی شده بود که سوارز به صورت شفاهی با یوونتوس به توافق رسیده و قرار است بعد از سفر به ایتالیا با این باشگاه قراردادی به ارزش ۱۰ میلیون یورو به ازای هر فصل امضا کند.

از سوی دیگر با اینکه یک سال از قرارداد سوارز با بارسلونا باقی مانده او خواهان این است که به رایگان باشگاه کاتالان را ترک کند و در عین حال دستمزد کامل یک فصل خود که چیزی در حدود ۱۴ میلیون یورو است را دریافت کند.

انتهای پیام/۱۲۳

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.