کد خبر : 137753
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۶
-

ویژه برنامه فرهنگسرای منتظر در مصلای امام

ویژه برنامه فرهنگسرای منتظر در مصلای امام
در آستانه سالروز شهادت علی ابن موسی الرضا(علیه السلام) برنامه‌های فرهنگی، هنری، خدمات ورزشی در قالب «فرهنگسرای منتظر» اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری سورپرس؛ در آستانه سالروز شهادت حضرت رضا(علیه السلام) برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری و خدماتی در قالب ایستگاهی و نمایشگاهی با عنوان «فرهنگسرای منتظر» از ساعت ۱۰:۳۰ در محل برپایی نماز جمعه تهران در مصلی امام خمینی(ره) به نمازگزاران ارائه می‌شود.

بر اساس این خبر؛ «مسابقه هوش چین نماز»، مسابقه «قرآن بخوانید جایزه بگیرید»، مسابقه چیدمان تصویر حضرت امام(ره) و مسابقات فکری و رومیزی و مسابقه چیدمان پازل امام زمان(عج) «آقا جون منتظرتیم»، مسابقه فوتبال دستی، رنگ آمیزی نقاشی کودکان با موضوع امام رضا(علیه السلام)، مسابقه مار و پله با مضامین اخلاقی و بازی منچ از دیگر برنامه‌های اجرایی عنوان شده است.

این خبر می‌افزاید: با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و گسترش سطح آگاهی مردم در قالب طرح «کتاب در گردش»، نمازگزاران می توانند کتابی را انتخاب و بعد از مطالعه به نفر بعدی هدیه دهند و همچنین ثبت‌نام عضویت رایگان کتابخانه‌ها از دیگر خدمات قابل ارائه در نماز جمعه تهران است.

ویژه برنامه فرهنگسرای منتظر در مصلی امام خمینی(ره)

این خبر ادامه می‌دهد: خدمات گروه‌های جهادی، طب سنتی و همچنین غربالگری و تست فشارخون نیز از دیگر برنامه‌های است که توسط گروه‌های مردمی به نمازگزاران تهران در فرهنگسرای منتظر خدمات ارائه می‌دهند.

دبیرخانه فرهنگسرای منتظر در فرهنگسرای اخلاق واقع در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، جنب بوستان گلزار فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.