اعلام اولویتهای وزارت ورزش در سال ۹۹؛
واگذاری استقلال و پرسپولیس و حضور مقتدرانه تیم ملی در مسابقات

به گزارش سورپرس؛ مسعود سلطانی فر با تاکید بر این موضوع که خانواده بزرگ ورزش و جوانان در سال ۹۹ سال پرکاری را پیش رو دارد، واگذاری باشگاه استقلال و پرسپولیس را از اهم برنامه های این وزارتخانه عنوان کرد.
وی گفت: این اقدام در راستای برنامه های توسعه ای این دو باشگاه صورت خواهد گرفت و وزارت ورزش و جوانان در اجرای آن بسیار مصمم است.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه صحبتهایش، حضور در مسابقات کسب سهمیه المپیک و اعزام ملی پوشان آماده به توکیو و شرکت ۴ تیم فوتبال کشورمان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را بخشی از برنامه های دیگر حوزه ورزش اعلام کرد.
وی همچنین اعلام کرد که حضور مقتدرانه در مرحله برگشت مسابقات مقدماتی جام جهانی نیز از دیگر برنامه هایمان در سال پیش رو خواهد بود.
سلطانی فر افزود: سال پرتلاشی را با همکاری خانواده ورزش ، ورزشکاران و جوانان عضو سه هزار سمن خواهیم داشت تا انشاءالله بتوانیم کارنامه موفقی را به مردم عزیز کشورمان ارائه کنیم.
بنا بر این گزارش، وزارت ورزش و جوانان در سال های اخیر همواره از واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی به عنوان مهمترین برنامه هایش یاد کرده در حالی که این اتفاق تاکنون عملی نشده است.
انتهای پیام/ ۱۵۱
برچسب ها :باشگاه استقلال ، باشگاه پرسپولیس ، مسعود سلطانی فر ، وزارت ورزش ، وزیر ورزش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰