کد خبر : 52203
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۵
-

نماینده ویژه آمریکا برای عادی سازی روابط اقتصادی با اسراییل تعیین شد

نماینده ویژه آمریکا برای عادی سازی روابط اقتصادی با اسراییل تعیین شد
وزیر خارجه آمریکا پس از عادی سازی روابط سیاسی بین چند کشور عربی با رژیم صهیونیستی، آریه لایتستون را برای عادی سازی روابط تجاری تعیین کرد.

به گزارش گروه بین الملل سورپرس، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه‌ی آمریکا در بیانیه‌ای مطبوعاتی افزود: نماینده ویژه منافع آمریکا را در عادی‌سازی روابط تجاری بین اسرائیل و امارات متحده عربی، بحرین، سودان، کوزوو و مغرب دنبال خواهد کرد.

وی افزود: تعیین آقای لایتستون به عنوان نماینده ویژه، در سرعت و کارایی روند عادی‌سازی و ایجاد شتاب برای توافق آبراهام نقش خواهد داشت. وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: اطمینان دارم کشورهای دیگر برای پیوستن به توافقنامه‌ها و تحکیم آنها علیه عوامل خارجی که تضعیف آنها را دنبال می‌کنند، تشویق خواهند شد. لایتستون از دوستان دیوید فریدمن سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی است و این انتصاب به درخواست فریدمن از ترامپ، در روزهای پایانی دولت انجام شده است.

 

انتهای پیام/۱۱۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.