کد خبر : 76843
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
-

ممنوعیت برگزاری کلاسهای درسی در تابستان

ممنوعیت برگزاری کلاسهای درسی در تابستان
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت: تشکیل کلاس‌های درسی سال تحصیلی آینده دانش آموزان از مهر آغاز می‌شود و تدریس زود هنگام مطالب درسی از تابستان در مدارس دولتی ممنوع است.

به گزارش سورپرس، علیرضا کمره‌ای، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش افزود: در تابستان فقط مدارسی که نیاز به تشکیل کلاس‌های جبرانی و تقویتی آن هم با موافقت اولیای دانش آموزان دارند تشکیل می‌شوند.

او تأکید کرد: کلاس‌های تقویتی و جبرانی نیز تنها در مناطق زرد و آبی کرونایی تشکیل می‌شود و برگزاری آن در مناطق نارنجی و قرمز ممنوع است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه دیده می‌شود برخی مدارس دولتی و غیردولتی برای دانش آموزان پایه یازدهم به بهانه آمادگی کنکور کلاس‌های پایه دوازدهم را از هم اکنون تشکیل داده و آموزش رسمی را از تابستان آغاز کرده اند که این تخلف است.

کمره ای به برگزاری امتحانات عملی و مهارت آموزشی هنرستان‌ها اشاره کرد و گفت: هنرستان‌هایی که تاکنون موفق به برگزاری این امتحانات نشده اند تا ۱۵ مرداد فرصت دارند که این امتحانات را برگزار و نمرات آن را اعلام کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش یادآور شد: این امتحانات به دلیل شرایط کرونایی هر منطقه می‌تواند در زمان‌های مختلف و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار شود.

 

انتهای پیام/۱۱۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.