فروریختن آوار هنگام فیلمبرداری یک سریال تاریخی/ ۲ نفر جان باختند

به گزارش سورپرس، بخشدار بسطام گفت: ۲ نفر بر اثر فروریختن آوار در محل فیلمبرداری سریال سلمان فارسی در روستای خیج شاهرود جان باختند و چهار نفر مصدوم شدند.
حسن گرزین روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این حادثه در ساعت ۱۴ و ۴۵ دقیقه در روستای خیج شاهرود و در محل فیلمبرداری سریال سلمان فارسی به وقوع پیوست.
وی با بیان اینکه عوامل اورژانس، هلال احمر و آتش نشانی بیدرنگ پس از وقوع حادثه در محل حضور یافتند، ابراز کرد: مصدومان حادثه با بالگرد اورژانس شاهرود به بیمارستان امام حسین(ع) این شهر انتقال یافتند.
گرزین با اشاره به اینکه این واقعه بر اثر فرو ریختن پل اتفاق افتاد، اظهار کرد: مصدومان از هنروران و بدلکاران سریال هستند.
بخشدار بسطام با بیان اینکه داوود میرباقری کارگردان این سریال در محل حضور دارد، افزود: آواربرداری از محل این حادثه ادامه دارد.
سریال «سلمان فارسی» محصول مرکز سیما فیلم سازمان صداوسیما به نویسندگی و کارگردانی داوود میرباقری و تهیه کنندگی حسین طاهری است که فیلمبرداری فصل ایران ساسانی آن در شهرک سینمایی ایران(غزالی) و استان سمنان ادامه دارد.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :بخشدار بسطام ، جانباختن دونفر ، داوود میرباقری ، روستای خیج شاهرود ، سریال سلمان ، سلمان فارسی ، یک سریال تاریخی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰