فرصت مجدد دانشگاه پیام نور برای دانشجویانی که ثبت نام نکردهاند

به گزارش سورپرس؛ امیرحسین بهروز مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: آن دسته از دانشجویان دانشگاه پیام نور که تاکنون نسبت به ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۹-۹۸اقدام نکرده اند، مجددا دسترسی پردازش ثبت نام اصلی آنها در سیستم گلستان به زودی آغاز و تا تاریخ ۵ اردیبهشت ماه فعال خواهد بود.
وی افزود: با توجه به تمهیدات صورت گرفته در دانشگاه پیام نور و به منظور مساعدت با کلیه دانشجویانی که تاکنون به هر دلیلی موفق به ثبت نام و انتخاب واحد نشده اند، امکان ثبت نام تا تاریخ مذکور فراهم شد و دانشجویان می توانند تنها با پرداخت یک سوم شهریه ثابت نسبت به انتخاب واحد اقدام کنند.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور یادآور شد: زمان شروع ثبت نام متعاقبا در اطلاعیه اول سامانه گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir اعلام می شود.
وی با عنوان اینکه دانشجویانی که قبلا ثبت نام و انتخاب واحد کرده اند، امکان حذف یا اضافه مجدد دروس را نخواهند داشت، افزود: آن دسته از دانشجویانی که با مشکل آموزشی مواجه هستند برای رفع مشکل خود باید از طریق کارشناس آموزش و یا کاربر ارشد پیگیری کنند.
انتهای پیام/ ۱۵۱
برچسب ها :دانشگاه ، دانشگاه پیام نور ، کنکور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰