کد خبر : 98812
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۹
-

طالبان: زنان شاغل باید خود را حتی در صورت لزوم با یک پتو بپوشانند و گرنه اخراج می‌شوند

طالبان: زنان شاغل باید خود را حتی در صورت لزوم با یک پتو بپوشانند و گرنه اخراج می‌شوند
طالبان از زنان شاغل در ادارات دولتی خواست با هرچه دارند خود را بپوشانند.

به گزارش سورپرس؛ پلیس مذهبی طالبان امروز سه شنبه گفت که زنان شاغل در ادارات دولتی افغانستان باید خود را بپوشانند – حتی در صورت لزوم با یک پتو – در غیر این صورت ممکن است شغل خود را از دست بدهند. روز سه‌شنبه، وزارت امر به معروف و نهی از منکر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که زنان تا زمانی که پوشش مناسبی ندارند، سر کار نروند و در صورت رعایت نکردن دستورالعمل‌ها ممکن است اخراج شوند.

وزارت امر به معروف و نهی از منکر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که زنان تا زمانی که پوشش مناسبی ندارند، سر کار نروند و در صورت رعایت نکردن دستورالعمل‌ها ممکن است اخراج شوند.

مشخص نیست این شیوه‌نامه جدید برای زنان افغانستان چرا صادر شده زیر زنان در این کشور به هر صورت پوشیده هستند.

محمد صادق عاکف مهاجر، سخنگوی وزارتخانه امربه معروف و نهی از منکر گفت: آن‌ها می‌توانند حجاب را آنطور که می‌خواهند رعایت کنند. اما وقتی از او پرسیده شد که آیا این بدان معناست که آن‌ها باید برقع را که طالبان در زمان حکومت قبلی خود اجباری کرده بودند بپوشند، او از تائید این موضوع خودداری کرد و گفت که آن‌ها می‌توانند هر نوع حجاب دیگری داشته باشند، این به آن‌ها بستگی دارد، اما آن‌ها باید به درستی (حتی یک پتو) لباس بپوشند.

انتهای پیام/۲۸۰

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.