کد خبر : 135247
تاریخ انتشار : شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸
-

سوءاستفاده شرکت‌های تعاونی مرزنشینان از سهمیه کولبران

سوءاستفاده شرکت‌های تعاونی مرزنشینان از سهمیه کولبران
بنا بر اعلام رئیس سازمان تعزیرات حکومتی ۶ شرکت تعاونی مرزنشینان به پرداخت ۴۳ هزار میلیارد ریال جزای نقدی به دلیل سوءاستفاده از سهمیه کولبران برای ورود غیرمجاز کالا به کشور محکوم شدند.

به گزارش سورپرس؛ احمد اصانلو اظهارداشت: پرونده ۶ شرکت تعاونی مرزنشینان که اقدام به ورود غیرمجاز کالا به کشور به ارزش یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مازاد بر سهمیه‌ای سامانه جامع تجارت کرده بودند، در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی پیرانشهر تشکیل و رسیدگی شد.

وی با بیان اینکه هر کولبر مرزنشین ماهانه هفت میلیون ریال سهمیه معافیت در پرداخت سود بازرگانی دارد، افزود: این شرکت‌ها با ورود غیرمجاز (هک) سامانه مبادلات مرزی و با سوءاستفاده از حساب کاربری ۲۰۰ هزار نفر از کولبران، اقدام به اظهار و واردات ۱۸۵ هزار قطعه لوازم خانگی قاچاق به کشور کرده بودند.

به گفته اصانلو، شعبه رسیدگی‌کننده با بررسی همه مدارک، این شرکت‌ها را به پرداخت ۴۳ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال جزای نقدی معادل سه برابر ارزش کالای کشف شده و چهار برابر ارزش ریالی مال از دست رفته بر اساس اعلام گمرک محکوم کرد.

این پرونده‌ها در پی گزارش مأموران اداره اطلاعات شهرستان پیرانشهر تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی ارسال شده بود.

انتهای پیام/ ۲۸۰

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.