کد خبر : 73378
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۷:۱۴
-

انتخابات۱۴۰۰ آغاز شد؛

رهبر انقلاب رای خود را به صندوق انداختند/ یک رای هم مهم است

رهبر انقلاب رای خود را به صندوق انداختند/ یک رای هم مهم است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین دقایق آغاز رای‌گیری انتخابات ۱۴۰۰، رای خود را به صندوق انداختند.

به گزارش سورپرس؛  حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰) در اولین دقایق آغاز رای‌گیری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان‌دوره‌ای مجلس یازدهم شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس پنجم خبرگان رهبری، با حضور در شعبه اخذ رای شماره ۱۱۰ واقع در حسینیه امام خمینی (ره) رای خود را به صندوق انداختند.

رهبر انقلاب رای خود را به صندوق انداختند

رهبرانقلاب بعد از رأی دادن فرمودند: روز انتخابات روز ملت ایران است؛ امروز میدان دار و صحنه‌گردان اصلی مردم هستند.

رهبر انقلاب فرمودند: مردم هستند که با حضور در پای صندوقهای رأی و با دادن رأی در واقع تکلیف کلی و اساسی کشور را برای سالهای آینده معین می‌کنند.

ایشان تاکید کردند: امروز متعلق به مردم است. و هرکاری که ملت ایران امروز تا شب انجام دهند از حضور در صندوق و دادن رأی، سازنده آینده ایران است. تعیین کننده سرنوشت چندساله ایران است.

رهبری انقلاب فرمودند: درست به همین دلیل است که خرد حکم می کند که در این آزمون ملی و سراسری همه شرکت کنند.

ایشان رأی تک‌تک مردم را دارای اهمیت دانستند و گفتند: همه بیایید، تشخیص و رأی بدهید و هیچ‌کس نگوید با یک رأی من اتفاقی نمی‌افتد، زیرا همین تک‌رأی‌ها است که آراء میلیونی ملت را تشکیل می‌دهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به توصیه همیشگی خود یعنی تسریع در رأی دادن، خاطرنشان کردند: هر چه زودتر با نیت خدایی و ثواب این وظیفه و تکلیف را انجام دهید بهتر است.

ایشان با ابراز امیدواری از اینکه به برکت ایام ولادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام، امروز جشن ملت ایران و مایه خیر و برکت باشد، افزودند: از دست‌اندرکاران انتخابات تشکر و تأکید می‌کنم که کار را با اتقان کامل در سراسر کشور انجام دهند و به شما خبرنگاران و عکاسان محترم نیز سلام و خداقوت می‌گویم.

به گزارش سورپرس؛ از ساعت ۷ صبح امروز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، رای‌گیری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان‌دوره‌ای مجلس یازدهم شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس پنجم خبرگان رهبری در سراسر کشور آغاز شده است و تا بامداد شنبه ۲۹ خرداد ادامه دارد.

انتهای پیام/۱۰۱

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.