ربیعی در واکنش به مثبت بودن تست کرونا در قم:
دولت همه توان خود را برای مراقبت از شهروندان به کار میگیرد

سخنگوی دولت در رشته توئیتی نوشت: اطمینان میدهیم دولت همه توان خود را برای اطلاع رسانی به موقع، آگاهسازی و مراقبت از تک تک شهروندان به کار میگیرد.
به گزارش سورپرس؛ علی ربیعی سخنگوی دولت در رشته توئیتی که در حساب کاربری مجازی وی منتشر شد، اظهار داشت: همانگونه که پیش از این گفته شد، تصمیم بر آن است که حتی اگر یک مورد ابتلاء به کرونا شناسایی شد، بدون معطلی به صورت شفاف به مردم اعلام شود.
وی ادامه داد: دقایقی پیش وزیر بهداشت بر پایه گزارش کارشناسان آن وزارتخانه از تشخیص مثبت برای دو مورد مشکوک ابتلاء به ویروس کرونا در قم خبر داد.
سخنگوی دولت گفت: ضروری است مردم خبرها را تنها از طریق وزارت بهداشت دنبال کرده و به توصیههای آن وزارت به صورت جدی عمل کنند.
ربیعی در خاتمه افزود: اطمینان میدهیم دولت همه توان خود را برای اطلاع رسانی به موقع، آگاهسازی و مراقبت از تک تک شهروندان به کار میگیرد.
انتهای پیام/ ۱۵۱
برچسب ها :علی ربیعی ، قم ، کرونا ، ویروس کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰