کد خبر : 135295
تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
-

دفع حمله اوکراین در زاپوریژیا/ کی‌یف ادوات خود را از دست داد

دفع حمله اوکراین در زاپوریژیا/ کی‌یف ادوات خود را از دست داد
وزارت دفاع روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد که نیروهای مسلح روسیه در ۲۴ ساعت گذشته یک حمله ارتش اوکراین را در منطقه زاپوریژیا دفع کردند.

به گزارش سورپرس؛ وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: در جنوب دونتسک و زاپوریژیا واحدهای گروه «ووستوک» در همکاری با نیروی هوایی و توپخانه، حمله‌ای در نزدیکی روستای اوسپنوفکا را دفع کردند.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، اوکراین در این حمله ناموفق ۲۵۰ تن از نیروهای مسلح، یک تانک، سه خودروی زرهی، چهار خودروی نظامی و توپ‌های هوویتزر مستا-بی و دی-۲۰ خود را از دست داد.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور سه حمله اوکراین را در مسیر کراسنیی لیمان دفع کردند که موجب کشته شدن ۱۴۰ سرباز و شش عدد از تجهیزات نظامی اوکراین شد.

دفع حمله اوکراین در زاپوریژیا/ کی‌یف ادوات خود را از دست داد

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: در کراسنیی، واحدهای گروه «مرکز»، حملات هوایی و آتش توپخانه با موفقیت سه حمله اوکراین را در مناطق لوهانسک و سربریانایسکی دفع کردند.

 

 

انتهای پیام/۱۰۱

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.